Besar Halimi: En stor chance for at jeg vender tilbage til Brøndby

Brøndby-lejesvenden skal tilbage til Mainz, men han vender gerne tilbage til Brøndby.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Han er lejet i Mainz og skal som udgangspunkt tilbage til Tyskland, men når sommerferien er forbi, er der en chance for, at Kosovos landsholdsspiller Besar Halimi er tilbage i Brøndby.

Det vurderer han selv.

Midtbanespilleren var fremragende i efteråret for Alexander Zornigers mandskab, men i foråret trak han en skade med ind, der reelt betød, at han aldrig vendte helt tilbage til sit høje niveau fra efteråret. Men han har mod på mere i Brøndby, hvis muligheden opstår.

- Der er en stor chance for, at jeg vender tilbage. Jeg elsker Brøndby. Jeg har det godt her og nyder at spille foran fansene. Det var et fantastisk år, også for mig, selv om min skade spolerede noget af mit forår. Jeg har det godt her, og så må vi se, hvad der sker, siger midtbanespilleren til tipsbladet.dk.

Han fortæller, at han nu har behov for en ferie efter en hård og opslidende sæson, der altså endte med at give en pokal i form af DBU Pokalen, men også sluttede skuffende med bare en andenplads i Superligaen.

- Jeg er glad for, at sæsonen er slut, for det var godt nok hård til sidst. Nu glæder jeg mig til at komme hjem og bruge tid med min familie, siger Besar Halimi og forklarer, at der stadig er en del muligheder i spil i forhold til fremtiden:

- Vi taler med dem (Mainz, red.) og Brøndby, og så må vi se, hvad der kommer til at ske.

Halimi nåede 29 Superliga-kampe. Han scorede syv gange og stod for fem assists.

Marvin Schwäbe har de to seneste sæsoner været udlejet fra Hoffenheim til Dynamo Dresden i 2. Bundesliga. Foto: All Over Press Brøndby Brøndby intensiverer målmandsjagt: Men ønskespilleren er for dyr

Brøndby En lussing af sølv: Brøndby-aktien styrtdykker

8 kommentarer
Vis kommentarer