Betænkelig ved Brøndby: Opgiver jagten på Falk

FC Midtjylland ligner den danske favorit, hvis Rasmus Falk vælger at fortsætte i Superligaen

Sportschef Alan Olsen vurderer sandsynligheden for, at Rasmus Falk skifter til FC Midtjylland eller andre klubber

OB-tilhængerne kommer ikke til at opleve Rasmus Falk score mål i blåt og gult. Brøndby opgiver nemlig at lande det fynske stortalent.

Brøndby var ellers længe i førersædet i kapløbet om OB-talentet grundet sportsdirektør Troels Bech og hans nære relationer til sin gamle spiller.

Ekstra Bladet forstår imidlertid, at de blå-gule nu har resigneret i jagten på Rasmus Falk.

Thomas Frank har mere fokus på offensiven i forårets forberedelsesfase. Brøndby skal score flere mål. (Foto: Anita Graversen) Brøndby - 12. jan. 2016 - kl. 07:43 Brøndby skærer truppen til og ændrer fokus

Rasmus Falk skulle angiveligt være betænkelig ved de sportslige perspektiver i Brøndby, lige som han ikke ønsker at foretage et skifte til en Superliga-klub, som OB-tilhængerne har et anstrengt forhold til.

- Som fodboldspiller spiller man på lånt tid. Det er ikke et job, hvor man kan fortsætte, indtil man bliver 50, så nogle gange handler det om at tage nogle skridt i livet.

- Og jeg har brug for at prøve mig selv af på et højere niveau, og det betyder så et farvel til OB lige nu. Det er en stor beslutning, når man har været i klubben så lang til, forklarer Rasmus Falk i et interview med Fyens Stiftstidende.

Brøndby har længe fastholdt, at de ikke kommenterer spillere fra andre klubber, og det gør sig også gældende for Rasmus Falk. Derfor ønsker sportsdirektør Troels Bech ikke at kommentere Ekstra Bladets oplysninger.

Det betyder, at FC Midtjylland lige nu er klar favorit til at lande Rasmus Falk, men Ulvene får kamp til stregen.

FC Midtjyllands Claus Steinlein meldte sig i sidste uge åbenlyst interesseret i at signe en mand af Rasmus Falks karakter.

Se også: OB-brud: Rasmus Falk forlader Fyn

Over de seneste uger har flere udenlandske klubber meldt interesse, og det er nu op til Rasmus Falk at vurdere, om han vil satse på det sikre kort i FC Midtjylland – eller satse på en mere usikker tilværelse uden for landets grænser.

Her forlyder det fra Skotland, at Celtic også har droppet interessen.

OB har dermed ganske kort tid til at sikre bare en symbolsk overgangssum for sit stortalent. Han skal sælges inden for de kommende to uger, ellers går han kvit og frit ved udløb til sommer.

Rasmus Falk kan se frem til en meget lukrativ kontrakt, hvis han vælger FC Midtjylland. (Foto Claus Bonnerup) OB - 9. jan. 2016 - kl. 08:58 Lønkrig brudt ud: FC Midtjylland vil forgylde OB-stjerne

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 af 2 
2 af 2 
60 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere