BIF-stortalent kan vælge og vrage mellem storklubber

Mads Beyer er i denne uge på visit i både Inter, Milan og Juventus for at se nærmere på forholdene

Mads Beyer er i denne uge i Italien for at se nærmere på forholdene i Inter, Milan og Juventus. Foto: Theis Markfoged/3.point.dk
Mads Beyer er i denne uge i Italien for at se nærmere på forholdene i Inter, Milan og Juventus. Foto: Theis Markfoged/3.point.dk

Tænk sig at kunne vælge mellem Inter, Milan og Juventus.

Et nyt stort talent kan snart være tabt for Brøndby IF, inden han overhovedet har fået debut i Superligaen.

Det 15-årige midtbanetalent Mads Beyer kan stå foran et sensationelt skifte til en af de tre italienske storklubber – Inter, Milan eller Juventus.

De tre største klubber i italiensk fodbold har således forelsket sig i det 15-årige midtbanetalent, der gennem det seneste halve år har gjort et stort indtryk på talentspejderne fra de tre italienske storklubber.

- Mads Beyer er i denne uge – efter aftale med Brøndby IF – rejst til Italien for at se nærmere på forholdene i både Inter, Milan og Juventus.

- Det er aftalt, han ikke skal træne med, men udelukkende se nærmere på forholdene, siger Christian Schultz, kommunikationschef i Brøndby IF, til Ekstra Bladet.

Mads Beyer optræder til dagligt på Brøndby U17-mandskab, hvor han er en central figur på midtbanen.

Han kom til klubben sidste sommer fra Lyngby, hvor han var anfører på klubbens U15-mandskab.

Han er en offensiv type til midtbanen. Han kan både spille som 8’er – fra felt til felt – men i lige så stor udstrækning som den offensive midtbane.

Mads Beyer står indtil videre noteret for to U-16 landskampe i DBU-regi.

Her kan du læse mere om de mange unge Brøndby-talenter, der står på spring