BIF-træner svarer Ståle igen: Du skulle have været greenkeeper

Brøndby-cheftræner Thomas Frank var ikke bleg for at svare sin FCK-kollega igen, efter dennes kradse kritik af Brøndby-banen

Thomas Frank svarer igen på Ståle Solbakkens kritik af banen i Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Frank svarer igen på Ståle Solbakkens kritik af banen i Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)

- Hvis jeg har problemer hjemme på min græsplæne, så kører jeg ikke grus ud på den. Det er første gang i historien, jeg har set det. Man spreder altså ikke grus ud på en fodboldbane. Jeg har aldrig nogensinde spillet på sådan en bane før. Og jeg har flere gange været i Tromsø og spille, sagde en rasende Ståle Solbakken efter 0-0 kampen mandag og fortsatte sin tirade.

- Når du oftest vinder hjemme og taber ude, er jeg tilbøjelig til at sige, at du har en fordel, når du spiller her på sådan en bane, sagde han om Brøndby-fordelen ved at spille på det elendige underlag, som søndagens værter igen-igen fik hård kritik for.

Men Thomas Frank giver ikke meget for Solbakkens vrede anslag mod de få tilbageværende græsstrå på den slidte Brøndby-bane.

- Det var tre ting på en gang, ikk. Den ene ting er, at hvis han har masser af viden om baner, så skulle han have været greenkeeper i stedet, sagde Thomas Frank til TV 2 SPORT efter kampen.

- Den anden ting er, at jeg synes, at Ståle er dygtig til at have nuancer omkring tingene – og nuancerne her er jo, at det er en bane, der ser sådan ud af forskellige omstændigheder, fortalte Frank.

- Mange års slitage, hvor vi måske ikke helt har fået gjort det, vi skulle. Og det er ikke det rigtig sammenlignsgrundlag, at sammenligne med baner i Norge, som måske har været på forkant med nogle forskellige ting, sagde Frank, der heller ikke giver meget for teorien om, at de ikke kan spille på udebane.

Udover banen var det helt store samtaleemne for kampen, om Daniel Agger slyngede sin albue ind i FCKs Mathias 'Zanka' Jørgensen med vilje eller ej. Brøndby-generalen slap uden påtale. Episoden kan du se herunder, mens du kan se højdepunkter i toppen af artiklen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

138 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere