Bliver i Brøndby: Jeg havde muligheder i udlandet

- Der var flere interessante muligheder i udlandet, men Brøndby var min førsteprioritet, siger Christian Nørgaard, der har forlænget sin kontrakt til 2020

Christian Nørgaard havde mulighed for at komme til udlandet. I stedet valgte han at forlænge kontrakten til 2020 med Brøndby. Foto: Jens Dresling.
Christian Nørgaard havde mulighed for at komme til udlandet. I stedet valgte han at forlænge kontrakten til 2020 med Brøndby. Foto: Jens Dresling.

Christian Nørgaard fik det, som han ville.

Midtbanespilleren fik en ny, forbedret kontrakt med Brøndby, men det var ikke fordi der ikke var muligheder for at skifte klub til sommer, når kontrakten stod til udløb.

- Jeg havde ekstremt interessante muligheder i udlandet.  Men det her projekt og Brøndby som klub var min førsteprioritet, siger Christian Nørgaard efter kontraktunderskrivelsen, der binder ham til klubben frem til sommeren 2020.

- Jeg har kun været fast mand ét halvt år og skal præstere over en længere periode for at bevise mit værd i udlandet, siger Christian Nørgaard, der ikke ønsker at sætte navn på hvilke ligaer og klubber der viste interesse for ham.

I 2013 kom han hjem fra Hamburger SV efter et mislykket ophold i den tyske traditionsklub.

Et nyt udlandsophold har ikke skræmt ham – tværtimod. Han vil bare have bagagesækken fyldt op med flere erfaringer, før han på ny drager på et eventyr.

- Jeg skal ud igen. Det er planen, så klubben kan tjene penge på mig. Men hvornår det skal ske, er svært at sige. Sommeren 2018 vil være realistisk, men det kan også blive vinteren 2018. Det er svært at sige, påpeger Christian Nørgaard.

Men der kan også ske noget allerede til sommer, fordi Christian Nørgaard er med på U21-landsholdet, der skal spille EM-slutrunde i Polen.

- Kontraktforhandlingerne har fyldt rigtig meget hos mig. Jeg er glad og meget lettet over at få det hele på plads her i starten af januar, så jeg kan koncentrere mig om fodbolden, siger Christian Nørgaard, der også kunne se situationen fra klubbens side:

- Hvis vi ikke blev enige, ville det være nemmere for Zorniger at sætte mig af holdet, fordi han ikke vidste, hvor han havde mig. Nu har jeg forlænget med tre år og det giver både en tryghed og sikkerhed for mig. Men der er ingen garanti for, at jeg kommer til at spille. Men det vil jeg kæmpe for, pointerer han.

Officielt: Brøndby holder på nøglespiller

Indkøb til spotpris: Så meget betalte Brøndby for nyindkøb

Godt nyt til Brøndby-fans: Stor profil meget tæt på aftale