Bookmaker: Bech-forhold kan gøre Terry til Brøndby-træner

Danske Spil har vurderet mulige træner-emner i Brøndby, der skal have tilknyttet en cheftræner til holdet fra sommer. Her bliver Chelsea-kaptajn John Terry nævnt som et realistisk bud

Det var her til Brøndbys pressemøde, at Jan Bech gik ud og undskyldte for sine, med egne ord, uacceptable handlinger. Hør undskyldningen og indrømmelserne her

Thomas Frank har haft sin sidste kamp som cheftræner for Brøndby, efter han opsagde sin stilling i klubben onsdag efter en kontrovers med bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

Sidstnævnte havde kritiseret den nu tidligere træner heftigt på en Brøndby-supporterside under et falsk navn, og konsekvensen af det blev, at Thomas Frank onsdag pakkede sine ting og forlod Vestegnen.

Auri Skarbalius er blevet udpeget som ny træner - dog kun frem til sommer - og derfor er Brøndby nu på jagt efter en permanent afløser fra juli.

Det giver naturligvis travlhed hos de forskellige bookmakere, der prøver at finde deres favoritter til det ledige job. Den tidligere AGF-træner Morten Wieghorst ligner favoritten hos de fleste spiludbydere, hvor Lars Olsen og den nu tidligere landstræner Morten Olsen også nævnes som realistiske kandidater.

Ét navn springer dog i øjnene hos den største bookmaker i Danmark, Danske Spil. Om formiddagen var Chelseas anfører John Terry den syvende mest sandsynlige afløser ifølge spiludbyderen, hvor man kunne få pengene 20 gange igen, hvis man smed nogle skillinger på det spil.

 

Umiddelbart lyder det mere urealistisk end det fastsatte odds, og Danske Spil ændrede da også oddset på Terry til 25 kort tid efter.

Bookmakeren forsøgte at give en forklaring på, hvorfor den aldrende Premier League-stjerne overhovedet er på listen over mulige kandidater.

- Det er selvfølgelig et langskud, ingen tvivl. Vi har en lang række andre, der er favoritter foran ham. Det er en spekulation, men Jan Bech er gode venner med Terry. Ifølge rygterne har han prøvet at lokke Terry til Brøndby, så det er den relation, vi primært bygger det på.

- Terry er naturligvis meget speciel, og han skiller sig helt sikkert ud. Men hans forhold til Bech gør, at vi har sat ham på listen, siger Hans-Henrik Busk Stie, content manager hos Danske Spil, til Ekstra Bladet.

Du siger, at det er den primære grund - hvad er de andre?

- Altså... Han stopper formentligt karrieren til sommer, og han har tidligere ytret sig om et fremtidigt træner-job. Men det er mest pga. linket med Jan Bech.

Kan du forstå, hvis der er folk derude, der griner af jeres valg af Terry?

- Det ved jeg ikke - det har jeg svært ved at udtale mig om. Vi har valgt en masse andre navne, som vi tror på. Vi har fået mange henvendelser fra folk, som gerne vil spille på specifikke navn.

Har nogle af dem nævnt John Terry?

- Nej, det er der ikke. Det er noget, som vores medarbejdere har foreslået.

Odds 25 er højt, men ikke urealistisk højt. Tror du, I ændrer jeres odds på ham senere?

- Odds ændrer sig hele tiden. Jeg tror dog, at det forbliver sådan. Det må tiden vise, men jeg vil ikke afvise, at vi sætter det op, vurderer Busk Stie.

Danske Spil har dog siden interviewet ændret oddset på Terry til 40. Bet25, som er trøjesponsor i Brøndby, har også Terry på deres liste, men her har bookmakeren valgt at sætte odds 100 på muligheden for, at Chelsea-kaptajnen overtager tøjlerne på Vestegnen.

 

48 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere