Borring hylder Brøndby-træners nye taktik

Jonas Borring fortæller, at han er glad for den måde, Brøndby spiller på med mange dybdeløb og siger, spillestilen passer ham godt

Jonas Borring scorede i dag for Brøndby i en venskabskamp mod Næsby Boldklub på Fyn. Borring blev sat i angrebet af klubbens træner Alexander Zorniger, og selvom fløjen ikke er vant til at spille forrest, passer spillestilen med mange dybdeløb ham rigtig godt.

- Vi vil gerne spille med dybdeløb, og det er en af mine styrker. Derfor passede det mig også godt med angrebspositionen i dag. Jeg er ikke vant til at spille angriber, men det var fint at prøve, og jeg havde nogle gode dybdeløb, fik skabt nogle chancer - og så scorede jeg jo også, siger Borring med et smil til Brøndbys hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet

Jonas Borring ses her til Brøndby-træningen i duel med Christian Nørgaard og Svenn Crone. Foto: Lars Poulsen
Jonas Borring ses her til Brøndby-træningen i duel med Christian Nørgaard og Svenn Crone. Foto: Lars Poulsen

- Generelt er det vigtige ved disse kampe, at vi forsøger at få systemet mere og mere ind under huden. Der var nogle gode momenter med at lave genpres for derefter at spille den dybt. Hvis hele holdet ikke er med i det pres, bliver vi for let overspillet.

- Derudover er det vigtigt med masser af kommunikation, så vi får placeret os rigtigt og hjælper hinanden. Dette og meget mere arbejder vi med at forbedre i de her træningskampe, og jeg synes, at det går fremad, selv om vi selvfølgelig kun har været i gang i kort tid.

Brøndby møder i morgen Ledøje-Smørum Fodbold på udebane.

Brøndby TV: Kanon-kasse og Borring-mål i Brøndby-sejr

(Foto: Jan Sommer) Lyngby Martin Ørnskov skifter fra Brøndby til Lyngby

Brøndby skal til Island, mens Midtjylland starter hjemme mod Suduva fra Litauen. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Her er Brøndby og FCM's modstandere i Europa

8 kommentarer
Vis kommentarer