Bosser i infight: Du mangler format, Ståle

Thomas Frank og Ståle Solbakken var i studiet sammen efter kampen. Det blev til en lille ordkrig mellem de to undervejs

Ståle mangler format, mens Frank tøver med sine udmeldinger. Top-trænerne var ude i en diskussion til aften (Foto: Lars Poulsen)
Ståle mangler format, mens Frank tøver med sine udmeldinger. Top-trænerne var ude i en diskussion til aften (Foto: Lars Poulsen)

Det endte med en pointdeling på banen, da Brøndby og FC København spillede 0-0 i Superligaens sene kamp søndag.

Et højspændt derby endte derfor uden vinder, og om det samme også gør sig gældende udenfor kridtstregen, skal vi lade være usagt. Men i hvert fald var de to trænere i 3+s studie efter kampen, og her kom det igen til et opgør parterne imellem.

Et opgør på ord, der kom, efter Solbakken, ifølge Frank, havde brokket sig over kendelser der gik FCK imod i dag.

- Vi vælger forskellige strategier. Jeg synes, FCK gør det fantastisk og har gjort det fantastisk i ti år. De vil gerne være den største, så nogen gange tænker jeg, at man skulle vise lidt mere format og ikke brokke sig over tingene, lød det fra Frank.

Det kunne Solbakken ikke lade være at svare tilbage på, og med et glimt i øjet fik han givet Brøndby-chefen igen.

- Sådan er vi jo. Vi vil være bedst. De vil være nummer tre. Det er forskellen på de to klubber. De ligger nummer tre (Brøndby er faktisk nummer fire efter AaB, red.), vi ligger nummer 1, så har begge jo haft en god søndag, lød det fra Solbakken til TV3+ efter kampen.

Se hele de to træneres infight i tv-klippet ovenfor, og hør Solbakkens ironiske, selvom han selv påstod andet, kommentar til Thomas Frank.

Solbakken ville i øvrigt ikke indvende noget mod Santanders røde kort.