Brøndby afviser Phiri-salg

Lebogang Phiri bliver ikke solgt til New York City i dette transfervindue. Brøndby IF har afvist et salg, fortæller spillerens agent

Lebogang Phiri bliver på Vestegnen.
Lebogang Phiri bliver på Vestegnen.

Lebogang Phiri kommer ikke til at forlade Brøndby IF i dette transfervindue. Klubben havde ellers et tilbud fra New York City FC, men det har den valg af afvise, oplyser spillerens agent, Søren Lerby, til tipsbladet.dk.

Se også: Brøndby og Celta enige: Hjulsager på vej til Spanien

I den amerikanske klub kunne Phiri have spillet under den tidligere storspiller Patrick Vieira, der er cheftræner i klubben. Og ikke mindst ved siden af Andrea Pirlo på den centrale midtbane. Men det bliver altså ikke i denne omgang.

- Han ville godt have været afsted nu, men Brøndby har sagt nej, siger Lerby til tipsbladet.dk.

Det betyder dog ikke, at Phiri ikke får lov til at spille for MLS-klubben i fremtiden. Vieira er således imponeret over Phiris evner, og det ligger i kortene, at han fortsætter karrieren i USA, når kontrakten med Brøndby udløber til sommer.

- Det er definitivt, at han forlader Brøndby til sommer. Det ville jo være nærliggende (at underskrive en kontrakt med New York City, der gælder fra til sommer, red.)

- Patrick Vieira har været her de sidste to dage, og han var meget charmeret af Lebogangs kvaliteter. Han skulle spille sammen med Pirlo.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Medie: Brøndby accepterer spansk bud på Hjulsager

Se også: Brøndby bekræfter Urena-skifte: Fik et godt tilbud

Foto: Brøndby IF Brøndby - 30. jan. 2017 - kl. 15:37 Brøndby vintershopper videre: Henter ny midtbanemand

Et klubskifte for en professionel fodboldspiller er ofte en lang og omfattende proces. Polfoto Sport og Spil Kampen om de dyre ben: Sådan foregår en fodboldtransfer

38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere