Brøndby-anfører afviser amerikansk model: 'Ville kræve for meget energi'

En all-star-kamp som i amerikansk sport, og som Romelu Lukaku netop har foreslået i Premier League, er ikke realistisk i Superligaen, mener Brøndby-anfører Johan Larsson

Brøndbys anfører, Johan Larsson, finder ideen om en all-star-kamp interessant, men tror ikke på det er realistisk i et i forvejen tætpakket program. Foto: /Polfoto/Lars Poulsen
Brøndbys anfører, Johan Larsson, finder ideen om en all-star-kamp interessant, men tror ikke på det er realistisk i et i forvejen tætpakket program. Foto: /Polfoto/Lars Poulsen
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Det var Romelu Lukaku, der indledte snakken om en all-star-kamp i fodboldens verden. 

- Her er en ide, venner... NBA har en all-star-kamp! Synes I ikke, at vi skal organisere en i @premierleague.. Nord mod Syd! Og fansene stemmer... Hvad synes I? @premierleague @FA, tweetede han den 26. februar, og ideen er i skrivende stund blevet liket næsten 70.000 gange.

I de store amerikanske sportsligaer spilles all-star-kampen en gang om året. Der stemmes om hvilke spillere på tværs af klubber, der skal udtages, og så deles spillerne på to hold, som mødes i en opvisningskamp.

Kunne man forestille sig det samme i Superligaen? Vest mod Øst? Jylland mod øerne? Brøndby-anfører Johan Larsson kan godt lide ideen, men tror ikke på, den kan udføres i praksis.

- Det kunne være sjovt. Men nu har vi snart mesterskabsslutpil, så der bliver mange og store kampe. Jeg kunne tænke mig, at mange spillere fra de hold ville være med. Det er en fed ide, men jeg ved sgu ikke, om det kunne lade sig gøre, siger Larsson til Tipsbladet.

I en NBA-sæson, hvor man alene i grundspillet spiller 82 kampe, og hvor all-star-kampen har været en etableret del af kalenderen i årevis, betyder én kamp fra eller til ikke det store. Det ville den gøre i Superligaen, tror Brøndby-anføreren.

- Det er 90 minutter. I NBA trasker de rundt i fire quarters á 12 minutter. De forsvarer slet ikke. Det ville ikke være sjovt, hvis man var midtstopper og skulle lade alle gå forbi. Det går bare ikke. Det ville kræve for meget energi, så vi må lade det blive ved tanken, siger Larsson, som dog gerne ville være med, hvis det blev til noget.

- Ja selvfølgelig. Det er megafedt at spille med dygtige spillere – men jeg skulle også blive udtaget først.

Tipsbladet har leget med tanken og udtaget to Superliga-all-star-hold. Se om Johan Larsson er med og vurder alle spillerne i den nyeste udgave af Tipsbladet.

Køb Ekstra Bladet fredag.

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt her -

ekstrabladet.dk/ebladet/<http://ekstrabladet.dk/ebladet/>.

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver fredag.

Læs mere og bestil på https://abonnement.ekstrabladet.dk/avis/fredag/

I Tipsbladet fredag får du også:

- Stort interview fra Bergamo med Andreas Cornelius

- Interview med manden, der skabte Sjakhtar Donetsks forbindelse til Brasilien

- Portræt af Paul Pogbas krise i Manchester United

- VM-landet: Tyskland

- Boguddrag: Danmarks første landskamp

- Superliga-powerranking

- Spansk klumme

- Carlsens Corner

- Spiltips

- Resultater

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+