Brøndby-anfører med vild udmelding: - Har ikke hørt noget fra klubben

Johan Larssons kontrakt med Brøndby udløber om få uger, men den svenske anfører har ikke fået tilbudt en forlængelse

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Johan Larsson var igen en af Brøndbys bedste i 2-0-sejren over Sønderjyske. Anføreren lagde både mesterligt op til Hany Mukhtars føringsmål, og svenskeren var også påpasselig i sine defensive pligter og lukkede Christian ’Greko’ Jakobsen ude af opgøret.

Superliga-drama: Udskældt profil redder Brøndby

Men Johan Larssons tid i Brøndby lakker mod enden. Til nytår udløber svenskerens kontrakt, og nøglespilleren har tilsyneladende ikke hørt fra Brøndby, om klubben er interesseret i at forlænge samarbejdet.

- Jeg gør mig ikke de store tanker om min kontraktsituation lige nu. Jeg har tre kampe tilbage, som det ser ud lige nu, og dem fokuserer jeg 100 procent på, sagde Johan Larsson, da ham blev spurgt ind til sin fremtid efter sejren i Sønderjylland.

Du må da have gjort dig nogle tanker, når du er så tæt på udløb. Hvad hælder du til?

- Jeg kan helt seriøst sige, at jeg ikke har truffet nogen beslutning på nuværende tidspunkt. Jeg talte lidt løst med Jan Bech Andersen for nogle uger siden, men siden har jeg intet hørt fra klubben. Jan plejer dog at være en mand, der holder sit ord, så han kan nå at vende tilbage endnu, sagde Johan Larsson afvæbnende, inde han fortsatte.

- Jeg har haft fire fantastiske år i Brøndby. Jeg vil slet ikke udelukke at blive i Brøndby, men hvis det ender sådan, så er det fordi, klubben giver mig et tilbud, og et godt ét af slagsen, sagde Brøndby-anføreren, der afviser, han står med den ene fod ude af døren.

Johan Larsson har nydt sin tid i Brøndby. Foto: Claus Bonnerup
Johan Larsson har nydt sin tid i Brøndby. Foto: Claus Bonnerup
 

- Jeg har heller ikke noget på bordet fra udlandet, men det er klart, at enhver fodboldspiller gerne vil prøve sig af på højeste niveau og tage et skridt op ad karrierestigen, men der er ikke noget konkret for mig. Jeg skal ikke ud i Europa bare for at komme afsted. Det hele skal gå op i en højere enhed, sagde Johan Larsson.

Brøndby-anfører: Oscar-skandalen var et kæmpe chok

Brøndbys nuværende sportsdirektør, Troels Bech, der selv forlader Brøndby efter nytår, var ikke meget for at diskutere Johan Larssons kontraktudløb, men Bech mente dog, at der har været gang i deciderede forhandlinger.

- Jeg diskuterer aldrig sådan noget i pressen, men jeg vil ikke lægge skjul på, at Brøndby gerne vil beholde sin anfører. Desværre er det ofte sådan, at forhandlinger, der trækker så langt ud ofte er svære at få til at løse sig, sagde Troels Bech, inden han skyndte sig videre mod Sjælland.

Alexander Zorniger vil gerne beholde sin anfører. Foto: Jonas Olufson
Alexander Zorniger vil gerne beholde sin anfører. Foto: Jonas Olufson
 

Alexander Zorniger er med egne ord’ ikke tæt på situationen omkring Johan Larsson’, men den tyske cheftræner lægger ikke skjul på, hvilket udfald han håber på.

- Han er min anfører, og han leverer næsten altid gode præstationer. Også mod Sønderjyske. Det er fakta, at hans kontrakt står til udløb til nytår, men jeg håber, han bliver sagde Alexander Zorniger og sendte samtidig en hilsen til Jens Martin Gammelby, der blev hentet til Brøndby fra Silkeborg som mulig erstatning for Larsson.

- Jens Martin er ikke klar til at tage over endnu. Han har manglet ’coolnes’ i de kampe, han har fået. Der er forskel på at spille i Brøndby og Silkeborg, så han skal ’steppe up’ og blive bedre til at håndtere presset.

Brøndby-træner træt af brok: - Udenfor skal de holde kæft!

For første gang i 12 år: Overskud i Brøndby

Lider med Brøndby: - Man kan godt få lidt kvalme

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind