Brøndby-anfører: Vi er ikke kommet nogen vegne

Johan Larsson har ikke taget hul på fremtidssnakken med Brøndby IF

Johan Larsson har været i Brøndby IF siden februar 2015. Arkivfoto: Lars Poulsen
Johan Larsson har været i Brøndby IF siden februar 2015. Arkivfoto: Lars Poulsen

Brøndby-anfører Johan Larsson har et år tilbage af sin kontrakt med de blå-gule, og dermed nærmer tiden sig, hvor de to parter skal finde ud af, om de skal lave en ny aftale, eller om højre backen skal sendes videre i systemet.

At svenskeren har en nøglerolle på Alexander Zornigers Brøndby-mandskab er indiskutabelt, og det er også grunden til, at han bærer anførerbindet, men lige nu tegner fremtiden uvis for Larsson.

- Vi har ikke snakket om en ny kontrakt, og jeg har ikke fået noget forslag. Det er der, vi står. Vi er ikke kommet nogen vegne.

- Jeg synes ikke, det er i mine hænder - hvis de vil beholde mig, går jeg ud fra, at de kommer med et tilbud, og hvis de ikke vil beholde mig, kommer de ikke med et tilbud, og så smutter jeg på en fri transfer.

- Det er helt op til Brøndby, siger Johan Larsson til podcasten Lundh.

Brøndby-anføreren gør sig ikke tanker om et klubskifte.

- Det er et spændende år, der venter. Som det ser ud lige nu, ligger vi godt til i ligaen, og der kommer et VM. Jeg forsøger bare at fokusere på de to ting, lyder det fra højre backen.

Johan Larsson er i øjeblikket samlet med det svenske ligalandshold i Abu Dhabi, og torsdag starter han inde for de blå-gule mod Danmark.

Fire års flirteri: FCK tvivler på ønskespiller

Topscorer-exit på vej i Brøndby - målmand er også varm