Brøndby-angribers forvandling: - Min datter hjælper mig

Teemu Pukki er blevet far, og det har hjulpet den finske angriber, der har genfundet farligheden. Mod Horsens plaffede han tre bolde i nettet og nærmer sig toppen af topscorerlisten

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Fra uskarp og udskældt til hattrick og hyldet.

Teemu Pukki har efter et svært efterår ramt målformen i 2018 og satte tre kolde i kassen mod Horsens.

- Det er ikke så ofte, at det sker, så som angriber kan man kun være tilfreds efter sådan en kamp, sagde Pukki, der har sin egen forklaring på, hvorfor det pludselig kører:

- Det er svært at sige, hvad der gik galt i efteråret, men jeg havde brug for en pause for at samle mig lidt og har haft en rigtig god opstart.

- Jeg er mere fit, og jeg har også fået en datter, så jeg stresser ikke så meget over fodbolden, når jeg ved, at jeg har noget vigtigere derhjemme, sagde den 28-årige finne, der nu er oppe på 15 sæsonmål og en tredjeplads på topscorerlisten.

- Jeg var tæt på sidste år, så det kunne være rart at vinde den, men det er vigtigere at vinde noget med holdet end at blive topscorer.

- Lige nu går der ikke så mange kampe mellem mine mål som i efteråret, og vi skaber mange chancer. Indimellem tænker jeg, at jeg burde have scoret mange flere mål, sagde Teemu Pukki, der blev klappet ud af Brøndby Stadion efter knap en times spil.

- Han er meget bedre end i efteråret. Der var en situation i sommer (Panathinaikos-bud, red.), som måske påvirkede ham.

- Men der er så meget kvalitet og så mange gode assistspillere på holdet, at det næsten er umuligt ikke at score i denne klub som angriber, sagde Brøndby-træner Alexander Zorninger, der også roste Kamil Wilczek for præstationerne den seneste uges tid.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Ny magtdemonstration: Pukki bomber Brøndby nærmere guldet

Superliga-stjerne: Min bror forsvandt og blev fundet død