Brøndby-assistent bliver landstræner

Når sæsonen er forbi, rykker Brøndbys assistenttræner, Claus Nørgaard, til DBU

Thomas Franks tidligere assistent, Claus Nørgaard, fortsætter som dansk U16- og 18-landstræner. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Franks tidligere assistent, Claus Nørgaard, fortsætter som dansk U16- og 18-landstræner. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby-assistent Claus Nørgaard sagde i forbindelse med balladen i Brøndby sit job op. Han er dog fortsat assistent for Auri Skarbalius og Brøndby frem til sommer, men herefter rykker han nogle 100 meter videre.

Claus Nørgaard er nemlig blevet ansat som cheftræner for DBU's U16- og U18-landshold, hvor han altså får til opgave at udvikle de unge talenter, inden de drager videre i DBU-systemet.

-Jeg har været glad for de tre gode år, jeg har haft i klubben. Det har været spændende og lærerigt, og jeg har nydt at arbejde sammen med dygtige og inspirerende kolleger, siger Claus Nørgaard til Brøndbys hjemmeside.

På dagen, hvor træner Thomas Frank sagde sit job op i Brøndby IF, fortalte Claus Nørgaard til tipsbladet.dk, at han ligeledes sagde sin stilling op, fordi han ikke kunne kende Brøndby længere.

- Det er dejligt at have fremtiden på plads allerede nu, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med cheftrænergerningen til sommer, men lige nu er mit fokus på Brøndby IF og forårssæonen. Jeg vil afslutte dette spændende kapitel på bedste vis, før jeg tager hul på det næste, siger han videre.

Dermed skal Brøndby IF på udkig efter ny cheftræner og ny assistent.

Henrik Clausen er ny U19-landstræner. (Foto: Anders Brohus) Landsholdsfodbold Tidligere OB-træner overtager U19-landsholdet

6 kommentarer
Vis kommentarer