Brøndby beklager fodfejl - FCK-fans er velkomne

- Det var tale om en uheldig formulering, hvor vi foreslår, at FCK frasiger sig udebaneafsnittet på onsdag – Vi ønsker at byde FCK's fans velkommen på onsdag, siger Brøndbys direktør, Jesper Jørgensen

Brøndby-direktør Jesper Jørgensen vil ikke forbyde FCK-fans adgang til Brøndby Stadion til pokalkampen på onsdag. -. De er velkomne, slår han fast. (Foto: Linda Johansen)
Brøndby-direktør Jesper Jørgensen vil ikke forbyde FCK-fans adgang til Brøndby Stadion til pokalkampen på onsdag. -. De er velkomne, slår han fast. (Foto: Linda Johansen)

Bølgerne har gået højt de seneste dage mellem Brøndby og FC København. Der har været mange møder og meget internt skriveri for at få løst problemerne uden for banen.

Parterne har ikke formået at finde en løsning, som betyder, at Brøndby benytter sig af de 1400 billetter på D-tribunen søndag.

Fredag kom det frem, at Brøndbys fangrupperinger har valgt at boykotte New Firm-opgøret, fordi der er opsat en række restriktioner.

I maildialogen mellem parterne har man kunne få den opfattelse, at Brøndby opfordrede FCK til at fraskrive sig udebaneafsnittet til pokalsemifinalen næste onsdag på Brøndby Stadion.

Nu beklager Brøndby, at en formulering kunne misforståes.

- Tidligere i dag har der været en længere mailkorrespondance mellem os, FC København og Divisionsforeningen vedrørende afviklingen af kampene på henholdsvis søndag og onsdag i forhold til, hvordan begge klubber skal forholde sig til udebaneafsnit, forklarer Brøndbys direktør, Jesper Jørgensen.

- I en enkelt af disse mails kommer en uheldig formulering desværre til at fremstå det som om, at vi foreslår FC København, at de frasiger sig udebaneafsnittet til onsdagens derby.

- Vi ønsker at slå fast for enhver, at vi som klub ønsker at byde velkommen til FC Københavns fans på onsdag, og at vi ser frem til et brag af en pokalsemifinale mellem de to hold på Brøndby Stadion, påpeger Jesper Jørgensen.

Han pointerer:

- Vi har en flot tradition på Brøndby Stadion for at byde alle velkomne, såvel udeholdenes fans på udebaneafsnittet såvel som helt almindelige fodboldelskere på vores neutrale afsnit, og så glæder vi os til at se et forhåbentligt tæt ved udsolgt Brøndby Stadion proppet med tusindvis af Brøndby-fans.

113 kommentarer
Vis kommentarer