Brøndby bekræfter Durmisi-forlængelse

Brøndby IF har bekræftet, at Riza Durmisi har skrevet under på en ny kontrakt

Riza Durmisi nyder stor succes på Vestegnen, og har qua sine præstationer også tilkæmpet sig en rolle i landsholdsrotationen. Nu får han kontrakten forlænget. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Riza Durmisi nyder stor succes på Vestegnen, og har qua sine præstationer også tilkæmpet sig en rolle i landsholdsrotationen. Nu får han kontrakten forlænget. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Riza Durmisi har efter lange kontraktforhandlinger sat sin signatur på en ny kontrakt med Brøndby IF - det bekræfter klubben.

Nu er Durmisi på kontrakt frem til sommeren 2018.

Durmisi er et produkt af klubbens egen akademi, og han har længe ønsket at forlænge i Brøndby. Landsholdsspillerens kontraktforlængelse kom dog først på plads, da Durmisi skiftede sin tyske agent ud med Nikola Juric.

TV: Efter langtrukne forhandlinger blev kontrakten underskrevet. For Troels Bech hjalp det nok, at spilleragenten blev skiftet. Sedad Duraki, Durmisis tidligere agent, var i hvert fald ikke populær hos Brøndby-sportsdirektøren. Hør selv her.

- Det er dejligt at forlænge med min hjerteklub. Jeg vil gerne betale tilbage til den klub, der har opdraget mig og givet mig fodboldkultur, og det er min måde at betale tilbage på, siger Durmisi.

- Det har været helt afgørende, at Riza ligesom Brøndby har villet det her, og de kanter og hjørner, der skulle slibes, er måske blevet slebet lidt hen over de seneste måneder. Men det er dejligt, at det nu er faldet på plads, også at det er gået så meget, meget hurtigere, end det ellers tegnede til at gøre, siger sportsdirektør Troels Bech.

I Brøndby er Durmisi blevet førstevalget på venstre back, ligesom han er blevet en fast bestanddel af Morten Olsens landshold. Han havde udløb til sommer, men har altså føjet to år til kontrakten.

TV: Sedad Duraki var heller ikke glad for Brøndby. Han endte dog med at blive udskiftet, og så kom Durmisi-kontrakten på plads.

12 kommentarer
Vis kommentarer