Brøndby bekræfter: Vi leder efter ny direktør

Brøndby IF skriver torsdag eftermiddag, at direktør Jesper Jørgensen tager et skridt ned ad stigen til økonomi-direktør, og nu leder klubben efter en ny til den ledige rolle i klubben

Efter en dag, hvor flere medier har skrevet om, at Brøndby er ved at skifte den nuværende direktør Jesper Jørgensen ud, har klubben nu torsdag eftermiddag bekræftet historien. Ligesom det har været beskrevet af BT, så bliver Jesper Jørgensen nu i stedet økonomi-direktør.

Det skriver klubben i en officiel pressemeddelelse.

Nu leder Brøndby IF efter en ny til rollen som administrerende direktør, da man har valgt at dele Jesper Jørgensens tidligere rolle op i to, hvor Jørgensen så nu kommer til at tage sig af økonomi-delen.

Beslutningen om at splitte Jesper Jørgensens ansvarsområde op blev taget onsdag på et bestyrelsesmøde.

Jesper Jørgensen kom til som direktør i Brøndby i 2014, hvor han tog over efter den fyrede Tommy Håkansson, men det holdt altså ikke længere med Jesper Jørgensen i sæddet som direktør for Brøndby.

Brøndby skriver ikke, hvem der vil blive den næste direktør, men at der vil følge informationer, når der kommer flere i processen mod at finde en ny direktør til klubben.

11 kommentarer
Vis kommentarer