Annonce:
Annonce:

Brøndby-bøller overfaldt FCM-bus: Fan røg på skadestuen

Superliga-kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland fik et trist efterspil, da en FCM-bus blev overfaldet af Brøndby-bøller i Slagelse

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

På banen var det svært underholdende, da Brøndby slog FC Midtjylland med 3-2 i en topkamp, der næsten sikrede, at sølvmedaljerne ender på Vestegnen ved sæsonens udløb.

Hjemturen for de tilrejsende FC Midtjylland-fans blev derfor ikke særligt opløftende, men for en busfuld FCM-fans blev hjemturen endnu værre end 3-2-nederlaget på forhånd havde lagt op til.

På en rasteplads omkring Slagelse blev bussen og dens passagerer nemlig antastet af Brøndby-bøller, der angiveligt havde fulgt efter bussen efter kampen og ventet på, den stoppede ind.

Annonce:

- Der har været en episode 2/4 kl. 21.13 på en rasteplads lige uden for Slagelse. Det er en bus med fans af FCM, der kører ind på rastepladsen for at strække benene. Der kommer så to biler kørende ind på samme rasteplads, og det viser sig at være ti BIF-fans. FCM-fansene bliver overfaldet af de ti BIF-fans, hvor der opstår lidt skubberi og håndgemæng, og et sidespejl fra FCM-bussen bliver revet i stykker.

- Der er nogen, der har fået knubs og ødelagte briller. En enkelt bliver kørt på Slagelse Skadestue til til tjek, men han kan forlade skadestuen og køre hjem sammen med de andre. Vi har nu oprettet en voldssag og hærværkssag efter episoden, fortæller Jørgen Christensen, politikommissær i Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.

- Har I nogen anholdte?

- Der er ikke anholdt nogen. De ti fra BIF hopper ind i deres biler igen og smutter, inden vi er nået frem, og de har alle haft masker på. Rygterne lige nu går på, at episoden muligvis udspringer af en tidligere episode, hvor FCM-fans har stjålet en Brøndby-fane, men det er altså foreløbig kun et rygte.

- Måske jeg spørger dumt, men hvordan kan I vide, at det er Brøndby-fans, der står bag, når de er maskerede?

Annonce:

- Nu var jeg ikke selv med derude, men mon ikke de har været iklædt tøj og lignende, som angiver deres tilhørsforhold.

- Hvad gør I herfra?

- Nu får vi sagen fra de kolleger, der var derude, og så ser vi, hvad der dukker op. Der kunne komme andre rygter. Der er mange, der ringer til os med tip. Jeg vil ikke afvise, at sagen kan blive opklaret, men det er op ad bakke, lyder det fra Jørgen Christensen.

På banen betød Brøndbys 3-2-sejr, at klubben nu er 16 point foran nummer tre i Superligaen, der deles af SønderjyskE og Lyngby, mens FCM som 5'er er 17 point bagefter.

Brøndby afslører: Zorniger henter tysk assistent

Brøndby er forvandlet: Sådan har vi skabt vinderkultur

100 minutters drama i Brøndby: Målene haglede ind i storkamp

Her er de 25 mest magtfulde i dansk fodbold

Eksklusivt: Her er de 30 bedst lønnede i Superligaen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: