Brøndby-boss giver Rush ret: Agger kunne være blevet, men…

- Daniel Agger har gjort, hvad han selv fandt rigtigt, siger Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen om spillerens retur til Danmark

Det vakte stor opsigt, da Daniel Agger vendte hjem til Brøndby i denne sæson. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Det vakte stor opsigt, da Daniel Agger vendte hjem til Brøndby i denne sæson. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Der blev ikke sparet på superlativerne, da Liverpool-legenden Ian Rush i et interview med Ekstra Bladet nyligt fremlagde sin begejstring for Daniel Agger. Men på ét afgørende punkt mente waliseren, at forsvarsspilleren har begået en fejl: Han skulle ikke være vendt retur til Brøndby sidste år.

- Personligt mener jeg, det er en fejl, at han nu er i Brøndby, når han stadig har niveauet til at spille i Premier League og formentlig ville have det i to-tre år endnu, siger Rush.

Den sidste del af udlægningen kan Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen sagtens nikke genkendende til, og han glæder sig kun over, at Agger valgte at træde et skridt ned for at få Brøndby til at træde et frem.

Agger om Brøndby-comeback: Laver mere end i Liverpool

- Daniel er jo Daniel, og for ham har det været et spørgsmål om at gøre, hvad han selv fandt rigtigt. Han har stadig Premier League-klasse og kunne sagtens være blevet ved i Liverpool, men han valgte at tage til Brøndby og hjælpe os på vej. Han følger sit hjerte, og det er vi stolte over. siger Bech Andersen til Ekstra Bladet.

Det er snart seks måneder siden, at bestyrelsesformanden kunne byde Brøndby-profilen velkommen hjem på et pressemøde beriget med stående ovationer. Og Bech Andersen føler, at købet, han selv var med til at finansiere fra egen lomme, allerede har givet mærkbart afkast.

- Der er ingen tvivl om, at han er hanløven i et projekt med en masse unge mennesker. Selv om han først lige er fyldt 30 år, har han en masse erfaring fra topniveau. Hans professionalisme er ved at smitte af på de unge, siger Bech Andersen.

Brøndby-stjerne erkender: Vi har følt os dumme

- Han er en vigtig kulturbærer, der ved hvordan, man agerer. Det gælder alt fra måden, man møder ind til træning på, til spørgsmål om kost og søvn. På den måde kan vi mærke, at vi i truppen råder over en spiller på absolut højeste niveau.

Daniel Agger og Brøndby indleder anden halvdel af sæsonen 22. februar, hvor AaB er modstanderen i Aalborg.

Her kan du se den flotte velkomst, Daniel Agger fik, da forsvarsspilleren vendte hjem til Brøndby Stadion:

Daniel Agger har været en god mand for Brøndby, men det har ikke altid været lige kønt. Se hans grimme stempling på AaB's Kasper Risgaard her:

Her kan du se Agger blive præsenteret som Brøndby-spiller

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.