Annonce:
Annonce:

Brøndby-boss klar igen: Smider tocifret millionbeløb i klubben

Jan Bech Andersen kaster igen-igen millioner efter Brøndby IF

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Jan Bech Andersen har kastet adskillige millioner efter hjerteklubben Brøndby IF i tidens løb, og nu lader han igen pengene regne ned over den københavnske Vestegn. Brøndby har mandag offentliggjort prospektet i forbindelse med den kommende aktieemission i klubben, og her stiller Jan Bech Andersen en tocifret milliongaranti.

Han forklarer, at det både er hjertet og fornuften, der har fået ham til at investere endnu et millionbeløb i Brøndby IF.

- Når jeg investerer i Brøndby IF, så er det fordi, jeg ønsker, hvad der er bedst for klubben, og at gøre mit til at få denne fantastiske klub til at realisere sit kæmpe store potentiale, således at klubben også om 25, 50, ja, 100 år, fortsat er en del af den absolutte top i dansk og skandinavisk fodbold, siger Jan Bech Andersen til brondby.com og fortsætter:

Annonce:

- Men det er ikke kun, fordi jeg har et blågult hjerte. Jeg investerer også, fordi jeg tror på, at selskabet med Strategi 6.4, kan skabe værdi for sine aktionærer og investorer. Siden jeg gik ind i klubben som investor, har min førsteprioritet og højeste ambition været at sikre, at Brøndby IF bliver en sund og veldrevet forretning og dermed kan skabe værdi for sine aktionærer og investorer.

40816036.jpg 

Jan Bech Andersen har tidligere været bestyrelsesformand i Brøndby IF, men han forlod den post som følge af hele skandalen om 'Oscar', der rullede tidligere på året. Han understreger, at han vil overveje endnu en tørn for enden af bordet, hvis muligheden byder sig, men det er på ingen måde et mål i sig selv.

- Brøndby IF har et dygtigt formandskab, som jeg har et glimrende samarbejde med. Som jeg har sagt før, så har det aldrig været og bliver aldrig vigtigt for mig, eller et mål i sig selv, at være formand for Brøndby IF.

- Jeg har intet behov for den opmærksomhed, der følger med det måske mest eksponerede formandsjob, der i dansk erhvervsliv.

Annonce:

- Det eneste, jeg har fokus på, er, hvad der er bedst for klubben, og hvordan denne fantastiske klub realiserer sit kæmpe store potentiale, således at klubben også om mange år fortsat er en del af den absolutte top i dansk og skandinavisk fodbold.

Hvis en enig bestyrelse og ejerkreds ønsker, at jeg genindtræder som formand, så vil jeg forholde mig til det, men det er og bliver ren teori og spekulation, for lige nu har vi som sagt et dygtigt formandskab.

Om jeg bidrager til denne rejse som ejer, fan eller som formand er ikke vigtigt. Det vigtige er, at vi lykkes. Det er det eneste, der optager mig, lyder det fra Jan Bech Andersen.

Den forestående aktieemissionen i Brøndby IF skyldes, at klubben ikke forventer at være i økonomisk ligevægt før ultimo perioden 2016-2019.

TV : Brøndby var tæt på at smide sejren til sidst. Se kæmpe-chancen her: 

Afsløring: Nu går Brøndby på pengejagt

Kæmpe drop sikrer Brøndby-sejr over AGF

Spot dig selv: Var du med til opgøret mod Brøndby og AGF?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: