Brøndby-boss: Man taber ikke 7-0 på dette niveau

Nederlaget til Hoffenheim svier på Vestegnen, hvor formand Jan Bech Andersen er alt andet end tilfreds med indsatsen i årets første testkamp

- Der er altid alle mulige undskyldninger og forklaringer, men 7-0 skal man ikke tabe på det her niveau. Det skal man ikke, siger formand Jan Bech Andersen (Foto: Lars Poulsen)
- Der er altid alle mulige undskyldninger og forklaringer, men 7-0 skal man ikke tabe på det her niveau. Det skal man ikke, siger formand Jan Bech Andersen (Foto: Lars Poulsen)

Der er bare nederlag, der gør mere ondt end andre.

Brøndby tabte torsdag hele 7-0 til tyske Hoffenheim, og selv om der var tale om en træningskamp, så svier den tyske røvfuld på Vestegnen.

Træner Thomas Frank sagde efter opgøret, at det uanset form og modstander ikke er acceptabelt at tabe 7-0, og ikke overraskende er formand Jan Bech Andersen meget enig.

Thomas Frank kunne torsdag se sit Brøndby-hold tabe 7-0 til tyske Hoffenheim i en træningskamp. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Brøndby-træner om tyske tæsk: Uacceptabelt

Den engagerede storaktionær blev mildt sagt ikke glad, da han fik resultatet fra testkampen i Tyskland.

- Nej, det er aldrig rart at tabe 7-0. Det er da uacceptabelt. Længere er den ikke, siger Jan Bech Andersen til Ekstra Bladet.

Der var tale om Brøndby første træningskamp i år, og Thomas Frank skiftede voldsomt ud mod Bundesliga-klubben, der indleder sin forårssæson i næste weekend og derfor træningsmæssigt er længere fremme.

- Det var første kamp, og vi er kun ti dage inde i opstarten. Der var tale om et hold i 1. halvleg og et andet i 2. halvleg, og de har trænet to gange om dagen.

- Der er altid alle mulige undskyldninger og forklaringer, men 7-0 skal man ikke tabe på det her niveau. Det skal man ikke. Og man skal heller ikke lukke fire mål ind på under ti minutter. Det er uacceptabelt, siger Jan Bech Andersen.

Hoffenheim glæder sig over 7-0-sejren mod Brøndby, men mener ikke, at man skal lægge alt for meget i det (Foto: AP) Tysk fodbold Tysk træner: Derfor slog vi Brøndby 7-0

Havde det været en turneringskamp, havde det formentlig fået konsekvenser.

Nu var der - trods alt - kun tale om en træningskamp, så det uacceptable nederlag betyder ikke, at der ruller hoveder i Brøndby.

- Man skal ikke lægge for meget i det. Vi må bare se at komme videre, siger Jan Bech Andersen, der muligvis kan finde en lillebitte smule glæde i, at det ikke var Brøndbys største nederlag nogensinde.

Tilbage i 1975 tabte klubben en træningskamp 8-0 til lokalrivalen Glostrup IC.

Brøndbys næste opgave er mod tjekkiske Mladá Boleslav i træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal. Det opgør spilles lørdag 31. januar og kan følges på TV 3 Sport 1.

I efteråret indkasserede Brøndby også et par pinlige nederlag. Ét af dem faldt i Hobro. Se højdepunkterne her:

0 kommentarer
Vis kommentarer