Brøndby-boss om Borring: En dygtig spiller

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech vil ikke bekræfte interessen i Jonas Borring

Borring bliver nu sat i forbindelse med Brøndby. Ingen har parterne ønsker dog at bekræfte interessen. (Foto: Anders Brohus)
Borring bliver nu sat i forbindelse med Brøndby. Ingen har parterne ønsker dog at bekræfte interessen. (Foto: Anders Brohus)

Mandag kom det frem, at Jonas Borring angiveligt er på ønskelisten i Brøndby, og ifølge tipsbladet.dk's oplysninger har spilleren haft et møde med sportsdirektør Troels Bech, men endnu har ingen af parterne ønsket at bekræfte dette.

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech vil dog gerne kommentere historien om Brøndbys påståede interesse i Jonas Borring.

- Når Jonas Borring er i den situation, han er i, vil han nok blive sat i forbindelse med den ene, den anden og den tredje klub indtil der er nogen, der nikker og siger: 'Ja, nu er den der'.

- Han er en dygtig spiller og en profileret spiller lige nu, så det kommer nok til at fylde noget, indtil han på et tidspunkt er i en klub, siger Troels Bech i et stort interview med tipsbladet.dk, der offentliggøres onsdag.

Bech har et godt kendskab til Jonas Borring, idet han var træneren, der gav Superliga-debut til offensivspilleren for 11 år siden. Men han ønsker ikke at bekræfte, om Brøndby er interesseret i at tilknytte Jonas Borring.

Borring bliver nu sat i forbindelse med Brøndby. Ingen har parterne ønsker dog at bekræfte interessen. (Foto: Anders Brohus) Brøndby Brøndby-boss om Borring: En dygtig spiller

- Jeg kender godt Jonas, for jeg har trænet ham i OB, så jeg har også en fornemmelse af, hvilket menneske vi har med at gøre. Men jeg tror, at vi skal huske, at spillerkøb er noget, man meddeler, når man har papir på det, og ikke når man overvejer noget, siger Troels Bech til tipsbladet.dk.

31-årige Jonas Borring afviste mandag at kommentere historien om Brøndby-dialogen.

- Det har jeg ikke nogen kommentar til. Du kan spørge om alle mulige klubber, men det vil jeg ikke kommentere på, sagde Jonas Borring til tipsbladet.dk mandag eftermiddag.

Jonas Borring er lige nu på en fri transfer, men kan først registreres til en Superliga-trup, når transfervinduet åbner til sommer.

Christian Keller-sagen fortsætter med at udvikle sig, men nu er holdkammeraterne klar til at spille med Keller, selvom de har deres meninger om ham Superligaen Trekantsdramaet: Keller på tålt ophold i Randers

Stig Tøfting taler med store ord i Randers-sagen (Foto: Lars Poulsen) Randers FC Tøfting flænser Randers' ledelse: Hvad vil I?

6 kommentarer
Vis kommentarer