Brøndby-boss om indkøb: Der skal sælges først

Per Rud vil trimme Brøndby-truppen i januar, og det kan åbne op for en eller flere nye spillere

Transfertid plejer som regel at være lig med fest og farver på den københavnske Vestegn. De seneste tre transfervinduer har der været godt gang i svingdøren i Brøndby, men i de første otte dage af det igangværende vindue har der været meget stille fra den blå-gule front.

Det er ikke særlig brøndbysk, men det er et udtryk for, hvor langt Brøndby er nået i den proces, der kører i klubben.

- Januar-vinduet er jo et kort et af slagsen, så derfor er det ofte også mere roligt. Vi har hentet mange spillere i de seneste par transfervinduer, og derfor er vi ved at være, hvor vi gerne vil være på den front, siger Brøndbys sportsdirektør Per Rud til tipsbladet.dk.

-  Derfor holder vi stadig øje, men vi skal have trimmet truppen, før vi eventuelt foretager os noget den anden vej. Vores afgange kommer til at definere vores tilgange i dette vindue, siger Rud.

Det har været op ad bakke i Brøndby for Semb Berge (Foto: René Schütze) Brøndby Brøndby-reserve aktuel i Rosenborg

Med det indikerer Brøndby-chefen, at et par spillere er kommet i overskud i Brøndby, og umiddelbart virker forsvaret - især det centrale - som det mest oplagte sted, Per Rud hentyder til.

Således skal Daniel Agger, Martin Albrechtsen, Fredrik Semb Berge og Dario Dumic kæmpe om de to pladser, og førstnævnte er naturligvis selvskreven.

Der har da også været rygter om både Albrechtsen og Semb Berge - nordmanden bliver sat i forbindelse med Rosenborg - men Per Rud ikke er ikke meget for at uddybe sine planer.

Brøndby overvejer at købe en ny type spillere i denne vinters transfervindue (Foto: Anthon Unger) Superligaen Brøndby overvejer at købe nye typer

- Det vil jeg ikke kommentere. Det er noget, vi snakker med spillerne og agenterne om - ikke pressen. Så længe en spiller er på kontrakt i Brøndby, så er han her. Sådan er hverdagen, fastslår Brøndbys sportsdirektør.

Foruden de nævnte navne er også Michael Almebäck et oplagt bud på en spiller, der meget vel kan være fortid i Brøndby i løbet af januar. Ifølge tipsbladet.dk's oplsyninger er der dog endnu ikke tikket noget bud ind på den svenske forsvarsspiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer