Brøndby-boss: Starten på foråret har været mindre god

Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen erkender, at resultaterne i foråret ikke har været gode nok.

Der er spekuleret i, hvor lang snor Brøndbys cheftræner Thomas Frank har hos klubbens bestyrelsesformand og storaktionær Jan Bech Andersen.

Brøndby har i foråret kun høstet et enkelt point i to kampe i Alka Superligaen, mens det onsdag blev til et skuffende 2-4-nederlag ude til Sønderjyske i DBU Pokalen.

Jan Bech Andersen er dog stadig optimistisk, skriver han i en blog på klubbens hjemmeside.

- Starten på foråret har været mindre god resultatmæssigt, men opløftende hvad angår præstationerne. Jeg håber, at I som jeg ser, at vinterpausen er blevet brugt konstruktivt.

- Vi har fået tanket op, og der er arbejdet yderligere med det spillemæssige og ikke mindst mentale aspekt, således at alle forstår, at det at trække den gule trøje over hovedet ikke bare bør give vinger, men også forpligter én til at yde det maksimale.

- Det er et privilegium at være en del af klubben - noget man skal gøre sig fortjent til, skriver Jan Bech Andersen.

- Vi vil komme tilbage til fordums styrke og bevise, hvorfor vi med afstand er den klub i Danmark, der er elsket af flest.

- Alle, der holder af Brøndby, fortjener den belønning for deres loyalitet og ubetingede kærlighed. Det er ikke noget, der sker af sig selv eller over natten, men med sammenhold og dedikation er vi overbeviste om, at vi når derhen, mener han.

Bestyrelsesformanden ønsker også at få gjort noget ved en elendig bane, som er slidt ned efter en hård vinter.

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at banens nuværende tilstand skærer i hjertet på os alle. Jeg kan garantere jer for, at vi sammen med den daglige ledelse arbejder intenst på at finde den rigtige, langsigtede løsning.

- Vi sidder ikke med foldede hænder og håber på et mirakel, men vender alle sten, således at vi igen kan præsentere en bane på Brøndby Stadion, som vi kan alle kan være stolte af, lover Jan Bech Andersen.

3 kommentarer
Vis kommentarer