Annonce:
Annonce:

Brøndby-bosser om ny ballade: Ærgerligt!

Torsdag brød forhandlingerne mellem Brøndbys ejerkreds og fans sammen, da Fanafdelingen trak sig i utilfredshed. Både cheftræner og fodbolddirektør i klubben ærgrer sig over splittelsen

Torsdag brød forhandlingerne mellem Brøndbys ejerkreds og fans sammen, da Fanafdelingen trak sig i utilfredshed. Klubbens cheftræner ærgrer sig over splittelsen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Det vakte opsigt, da Fanafdelingen i Brøndby torsdag trak sig fra forhandlingerne om en såkaldt værdiaftale med ejerkredsen.

Fansene ønsker en forpligtende aftale, ejerkredsen det modsatte.

Splittelsen i Brøndby er således total, og det ærgrer klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen (CV), som Ekstra Bladet og den resterende presse mødte fredag efter Brøndby-træning.

- Jeg er jo en del af Brøndby, så jeg er lige så ærgerlig som alle andre over, hvordan det ser ud lige nu. Derudover går jeg ikke så meget ind i det. Men samlet set er jeg selvfølgelig rigtig ærgerlig, siger 'CV'.

- Har splittelsen haft sportslige konsekvenser?

Annonce:

- Vi har jo valgt at sige, at vi fokuserer på vores. Men det er jo klart, at vi er en klub, der består af både ejere, fans, fodboldspillere, ledelse og mange andre interessenter. Når Brøndby samlet set yder sit bedste, så er vi en enhed. Og lige nu må vi konstatere, at det er vi ikke. 

- Hvor stor en indflydelse det så har, det aner jeg ikke. Jeg ved bare, at der ikke er nogen i Brøndby, der har den helt rigtige følelse. Det tror jeg ikke på, siger 'CV'.

Den aktuelle splittelse i Brøndby er super ærgerlig, lyder det fra træner Jesper Sørensen. Foto: Tariq Mikkel Khan
Den aktuelle splittelse i Brøndby er super ærgerlig, lyder det fra træner Jesper Sørensen. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Også cheftræner Jesper Sørensen ærgrer sig over kløften mellem fans og ejere.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over det. Brøndby er synonymt med fællesskab og sammenhold, og derfor er det super ærgerligt derfra, hvor jeg står, siger Sørensen.

- Påvirker det truppen?

- Det ved jeg ikke, om jeg kan sige noget endegyldigt om. Jeg tror da helt sikkert, at alle i Brøndby ville, at det var fællesskab og sammenhold, der lyste klarest på himlen. Og det er det ikke lige nu, siger Brøndby-træneren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: