Brøndby-chef færdig efter otte måneder

Jane Sørensen stopper som partner- og eventchef i Brøndby

Der er på ny udskiftning i Brøndbys organisation. Jane Sørensen er færdig i klubben efter under otte måneder som partner- og eventchef (Foto: Jens Dresling)
Der er på ny udskiftning i Brøndbys organisation. Jane Sørensen er færdig i klubben efter under otte måneder som partner- og eventchef (Foto: Jens Dresling)

Jane Sørensen fik en kort karriere i Brøndbys på Vestegnen. 1. marts tiltrådte 2015 hun jobbet som kommerciel chef, og i dag, tirsdag 20. oktober, er så hendes sidste arbejdsdag i Brøndby.

Hun er således færdig i klubben efter mindre end otte måneder på posten. Brøndby meldte afskeden ud til klubbens sponsorer i sidste uge. Meldingen skete i et brev, hvor det blandt andet hedder:

'Blandt dem, der har trukket læsset, er vores partner- og eventchef, Jane Sørensen, og derfor er det med beklagelse, at jeg må meddele, at Jane Sørensen har opsagt sin stilling i Brøndby IF. Jane har været med til at løfte vores brand activation i form af fysiske event på og uden for Brøndby Stadion', hedder det i mailen til klubbens sponsorer.

Mens Jane Sørensen begyndte i jobbet som kommerciel chef, fik hun i løbet af kort tid ændret sin titel til partner- og eventchef.

Se også: Ærlig Brøndby-helt: Vi spillede dårligt

Jane Sørensen kom i sin tid fra en stilling som kontaktdirektør i mediebureauet Orchestra og tiltrådte i Brøndby, da Superligaen blev sparket i gang i det tidligere forår.

Brøndby slog det stort op, da hun begyndte i jobbet. Det udløste en historie på klubbens hjemmeside, hvor der var enorm begejstring over den nye medarbejder.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at vi har fået Jane med på holdet. Jane er en stærk personlighed med en fantastisk fornemmelse for kundernes forretning og en evne til at skabe værdi ved at udforske vanetænkningen, lød de rosende ord fra Brøndbys nuværende kommercielle direktør, Henrik Bartholdy.

Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz, ønsker ikke at udtale sig om sagen.

- Vi kommenterer af princip ikke personalesager, fastslår han.

Når Jane Sørensen i dag fratræder i Brøndby, har hun endnu et ikke nyt job på hånden.

Se også: Brøndby henter direktør i Illum

Brøndby har de senere år været en arbejdsplads med enorme udskiftninger på ledelsesgangen.

Søren Vadmand startede som ny direktør - den ottende på posten siden 2007 - 1. september. Tre måneder tidligere tiltrådte Christian Schultz som kommunikationschef og 1. december 2014 blev Henrik Bartholdy udnævnt til kommerciel direktør.

49 kommentarer
Vis kommentarer