Brøndby-chef forstår ikke DBU's kendelse

- Den slags dueller er der mange af i topfodbold, siger Per Rud om den episode, der nu koster Daniel Agger to spilledages karantæne

Daniel Agger skal køle af på tribunen de næste par weekender, har DBU afgjort. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger skal køle af på tribunen de næste par weekender, har DBU afgjort. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndbys sportsdirektør Per Rud kunne efter påskens lokalbrag mod FC København ikke se nogen grund til, at et slag fra Daniel Agger mod Mathias Zanka skulle undersøges nærmere af DBU's disciplinærudvalg.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi mener, at episoden blot var en af mange hårde nærkampe i en kamp med utrolig meget duelspil. Eksempelvis har Christian Nørgaard haft en kæmpe bule i hovedet efter en FCK-albue, som ikke kostede et kort, sagde Rud dengang.

Ruds vurdering af begivenheden har ikke ændret sig, efter at DBU fredag idømte Agger to spilledages karantæne, som ikke kan ankes.

Se også: Agger idømt to spilledages karantæne

- Som Daniel allerede har forklaret, så var det ikke en bevidst handling, men et resultat af et forsøg på at vriste sig fri af Zankas greb. Den slags dueller er der mange af i topfodbold, og det gjaldt også kampen mod FC København, der var intens som sædvanlig. Derfor ærgrer det os, at Fodboldens Disciplinærinstans har valgt at tildele karantæne, for vi er ikke enige i den kendelse, siger Rud fredag til klubbens hjemmeside.

Agger må stå de næste to kampe mod først SønderjyskE og siden Hobro over.

- Selv om vi ikke er enige, så kan vi ikke gøre andet end at acceptere situationen og se fremad. Der venter en svær udekamp i Haderslev på søndag, og nu kan Thomas Frank forberede holdet til opgøret med vished om, at det bliver uden Daniel. Vi har dog fuld tillid til Martin Albrechtsen, Dario Dumic og Martin Ørnskov, som alle har præsteret godt i midterforsvaret, siger Brøndby-chefen.

73 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere