Brøndby-chef stopper efter uenighed

Uenighed om rollefordelingen får Anders Bay til at stoppe som kommunikations- og marketingdirektør i Brøndby IF

Anders Bay (t.v.) stopper efter uenighed om rollefordelingen. (Foto: Linda Johansen)
Anders Bay (t.v.) stopper efter uenighed om rollefordelingen. (Foto: Linda Johansen)

Brøndby IF skal ud og kigge efter en ny kommunikations- og marketingdirektør, efter det tirsdag er blevet oplyst af klubben, at Anders Bay stopper.

- Stoppet sker på baggrund af den løbende udvikling og effektivisering af Brøndby IF’s organisation, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Anders har været med til at definere det nye Brøndby, åbne klubben udadtil og været en vigtig sparringspartner. Vi siger farvel til en dygtig medarbejder, og vi ønsker Anders held og lykke i hans videre karriere, siger administrerende direktør Jesper Jørgensen.

Det er en uenighed om rollefordelingen, der har ført til bruddet, forklarer Bay selv:

- Vi har haft en dialog om opgave- og rollefordelingen de kommende år i Brøndby IF. Desværre er det ikke lykkedes at nå til enighed om min position. Sådan er det nogle gange.

- Det har været et privilegium at få lov til at arbejde i det, jeg betragter som Skandinaviens største klub, og der er knyttet stærke bånd til mange af mine kolleger. Jeg ønsker Brøndby IF held og lykke både på og uden for banen de kommende år, siger Bay.

Anders Bay kom til Brøndby i sommeren 2013 fra et job som sportschef for tv-kanalerne Canal 9 og 8. Bay har desuden tidligere været er tidligere været kommunikationsrådgiver for Bjarne Riis og chefredaktør på Tipsbladet.

Michael Laudrup skiftede i 1982 fra KB til Brøndby IF, hvor han spillede under blandt andre sin onkel, Ebbe Skovdahl. (Polfoto: Asger Sessingø) Brøndby Køhlert: Fik dødstrusler da Laudrup kom til Brøndby

0 kommentarer
Vis kommentarer