Brøndby-dialog med Toppel

Mads Toppel er en af kandidaterne til tjansen som reservemålmand i Brøndby, der satser på Frederik Rønnow i Brøndby

Brøndby er i dialog med Mads Toppel, der kan blive Brøndbys nye reservemålmand. (Foto: Jens Dresling)
Brøndby er i dialog med Mads Toppel, der kan blive Brøndbys nye reservemålmand. (Foto: Jens Dresling)

OB's tidligere førstekeeper Mads Toppel er en af kandidaterne hos Brøndby.

Superligaens bundprop har i hvert fald været i dialog med den klubløse målmand, der ikke fik forlænget sin aftale med OB efter sidste sæson.

Fyens Stiftstidende skriver tirsdag, at Mads Toppel ventes at blive præsenteret på Vestegnen i dag.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger præsenterer Brøndby ikke en ny målmand, før alle formaliteter er på plads med Lukas Hradecky og Frankfurt.

Derfor er det ikke sandsynligt,  at Brøndby præsenterer en ny reservemålmand allerede tirsdag.

Brøndby har brug for en konkurrent til 23-årige Frederik Rønnow, der ventes at stå sin første superligakamp på søndag, når Brøndby spiller mod Randers.

FCM-spillerne mandag aften på det glohede stadion i Nicosia. (Foto: René Schütze) FC Midtjylland - 4. aug. 2015 - kl. 12:26 Varmealarm: Brøndby og FCM spiller i rekordhede

Mads Toppel er en relativ billig løsning for Brøndby, der også har haft kig på Jesper Hansen. Men Evián-spilleren bliver en al for dyr løsning, når man tænker på, at der er i første omgang er tale om en reservemålmand.

Onsdag rejser Brøndby til Cypern i håbet om at løse billet til fjerde kval-runde til Europa League, når de møder Omonoia fra Cypern.

Her ventes Lukas Hradecky at spille afskedskamp, før han tiltræder officielt fredag i Frankfurt.

Thomas Frank har nok at bekymre sig om for tiden. Her er et bud på hans fem største udfordringer. (Foto: Jens Dresling) Brøndby - 3. aug. 2015 - kl. 12:55 Derfor sejler Brøndby rundt lige nu

Mads Toppel kan vise sig at være en god løsning, fordi han kan træde til, hvis det bliver nødvendigt, idet han allerede har masser af Superliga-erfaring.

Brøndbys sportschef, Troels Bech, har ingen kommentarer på nuværende tidspunkt til jagten på en målmandsreserve til Brøndby.

25 kommentarer
Vis kommentarer