Brøndby dropper Hjulmand

Schweizeren Rene Weiler ligner formentlig heller ikke løsningen på trænerkabalen på Vestegnen – nu har Brøndby travlt med at finde den kommende cheftræner

Brøndby kan ikke vente længere på Hjulmand. Foto: Jens Dresling
Brøndby kan ikke vente længere på Hjulmand. Foto: Jens Dresling

Kasper Hjulmand var Brøndbys ønsketræner. Han var klubbens plan A som den permanente afløser for fyrede Alexander Zorniger.

Men nu er Brøndby tilsyneladende blevet trætte af at vente på et klart svar fra Kasper Hjulmand.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har sportsdirektør Ebbe Sand og Brøndbys topledelse droppet planerne om at få overtalt den tidligere FCN-træner til et fremtidigt cheftrænerjob på Vestegnen.

Sportsdirektøren er på overarbejde. Foto: Jens Dresling
Sportsdirektøren er på overarbejde. Foto: Jens Dresling
 

Kan ikke vente længere
Tålmodigheden er tilsyneladende sluppet op med at vente på Hjulmand, som sandsynligvis sigter mod en trænerkarriere i en udenlandsk klub. For en måned siden meddelte klubejer Jan Bech Andersen, at 1. maj var skæringsdatoen, men det blev siden udsat, fordi Kasper Hjulmand formentlig ikke havde besluttet sig og derfor ikke kunne give et klart svar på, om han ville være Brøndbys kommende cheftræner.

Den tidligere Rosenborg-træner Kåre Ingbrigtsen var en del af Brøndbys plan B, men han er også ude af billedet, fordi han har takket ja til trænerjobbet i den belgiske klub Oostende.

Schweiziske Rene Weiler, der har en fortid som træner i blandt andet Anderlecht, Nürnberg og Luzern, har tilsyneladende været et perifert emne uden det dog har ført til konkrete kontraktforhandlinger med Brøndby-ledelsen. Han kan på mange måder minde om Alexander Zorniger i sin ledelsestil.

Retov får formentlig heller ikke tjansen. Foto: Lars Poulsen
Retov får formentlig heller ikke tjansen. Foto: Lars Poulsen
 

Ekstra Bladet har taget en snak med Esbjerg-træner John Lammers om bronzeambitioner, bitre fejl og europæisk fodbold. Foto: Christer Holte Sport og Spil Bitter fejl kostede ønskespilleren

Liverpool i ekstase efter Wijnaldum scorede til 3-0. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Sådan har Klopp forvandlet Liverpool

Retov ligner ikke løsningen
Men hvem bliver så fremtidens cheftræner på Vestegnen? Det svæver fortsat i vinden. Men det efterlader Brøndby i en tilspidset situation, hvor ledelsen på Vestegnen nu for alvor er under pres og har travlt.

Sæsonen slutter om to uger og en ny træner skal være på plads, inden sæsonen er slut, så spillerne ved, hvem der skal stå i spidsen for holdet til den kommende sæson.

Brøndby har været på jagt efter en ny cheftræner siden 17. februar, hvor Alexander Zorniger blev fyret efter en spille- og pointmæssig skuffende start på forårssæsonen. Siden har Martin Retov stået i spidsen for mandskabet dog uden at opfylde ambitionen om en top-3 placering, som var klubbens klare målsætning. Nu kan lidt af sæsonen reddes, hvis Brøndby vinder pokalfinalen fredag mod FC Midtjylland.

Intet tyder imidlertid på, at Brøndby tilbyder Martin Retov jobbet som permanent cheftræner.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Kasper Hjulmand, men han ønsker ikke at deltage i spekulationerne om, hvor hans fodboldfremtid skal være.

Mesterskabet er hjemme, men Champions League er i fare. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix Champions League City kan blive kylet ud af Champions League

Den 35-årige Signe Vadgaard har tidligere dækket Superligaen på Canal 9. Foto: Klavs Bo Christensen Intl. fodbold På rov hos konkurrenten: Opsigtsvækkende karriereskift

FC København Kæmpe FCK-nyhed: Ståle fortsætter

245 kommentarer
Vis kommentarer