Brøndby dropper tyske planer

Klubben fra Vestegnen kommer ikke til at outsource sine kommercielle rettigheder til UFA

Brøndbt-ledelsen kommer ikke til at indgå noget samarbejde med tyske UFA om en outsourcing af klubbens kommercielle rettigheder (Foto: Lars Poulsen)
Brøndbt-ledelsen kommer ikke til at indgå noget samarbejde med tyske UFA om en outsourcing af klubbens kommercielle rettigheder (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby har hyret en tysk træner, men Alexander Zorniger bliver så også den eneste tysker, som klubben fra den københavnske Vestegn kommer til at samarbejde med…

Brøndby har ellers i år forhandlet med det tyske firma UFA om en outsourcing de kommercielle rettigheder, men de planer er nu afblæst.

I delsårsrapporten fra første kvartal 2016 meddeler Brøndby, at klubben har stoppet forhandlinger om en outsourcing af marketinsaktiviterne.

- Der kommer til at blive indgået en aftale, siger Brøndby-direktør Jesper Jørgensen til Ekstra Bladet.

Hverken han eller andre i klubben vil bekræfte, at det er tyske UFA, som man har forhandlet med, selv om planerne nu er lagt i skrivebordsskuffen.

Et samarbejde ville kunne have givet Brøndby et millionbeløb her og nu, mod at UFA så stod for marketingsaktiviteter og salg af kommercielle rettigheder i klubben de kommende år.

Brøndby skulle så have betalt en procentdel af alle indtægter direkte til tyskerne, men ledelsen har altså vurderet, at det regnestykke ikke kunne svare sig, og Brøndby vil derfor derfor som hidtil selv for salget.

Agger - perfekt til Fenerbahce