Brøndby-dynamo råder: Dem tager jeg til mit managerhold

Christian Nørgaard ærgrer sig over, at han kun kan have fire Brøndby-spillere på sit managerhold, hvor han selv naturligvis får en plads

Får Nørgaard også mulighed for at juble over sit manager-hold hos holdet.dk? Foto: Lars Poulsen
Får Nørgaard også mulighed for at juble over sit manager-hold hos holdet.dk? Foto: Lars Poulsen

Så er det ved at være tid igen.

Gik dit VM-manager-spil på holdet.dk ikke helt som planlagt? Så er der nu mulighed for, at du kan få hurtig revanche i samme sportsgren bare med andre spillere.

Holdet.dks manager-spil til Superligaen er nemlig gået i luften, og med start i Superligaen fredag er der stadig tid til, at du kan sætte et slagkraftigt hold, som sætter dine venner og konkurrenter til vægs.

Mere end 10.000 har allerede fået oprettet dit hold, og også hos spillere i Superligaen har spillet fokus. Også hos Brøndby, hvor holdets midtbanedynamo Christian Nørgaard søger oprejsning. Han fik ikke den store succes i VM-spillet, simpelthen fordi han kom for sent i gang.

- På træningslejren gik snakken om de hold, som mange fra truppen havde lavet op til VM-slutrunden. Jeg havde i første omgang ikke lavet noget hold, fordi jeg nok bare var lidt Rasmus Modsat til det i starten.

- Men efter første runde ved VM sprang jeg på vognen og fik lavet mit eget VM-hold. Men jeg var jo kommet langt bagud, fordi jeg ikke var med fra starten, og så gik det i øvrigt ikke særlig godt i konkurrencen.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

- Men det var nu meget sjovt at være med. Det var i hvert fald noget, vi talte en del om på vores træningslejr, fortæller Nørgaard til Ekstra Bladets udsendte, som muligvis også er kommet for at få fifs til sit eget manager-hold.

Nu overvejer Christian Nørgaard at lave sit eget hold til Superligaen, så han kan være med fra begyndelsen af Superliga-sæsonen.

- Jeg må jo kun vælge fire fra Brøndby. Jeg ville normalt sætte mig selv som anfører, men lige i det her spil vælger jeg vores nye angriber - Ante Erceg – som anfører. Han har set skarp ud i træningskampene.

- De tre øvrige, jeg skal have med på mit hold fra Brøndby, er vores nye målmand Marvin Schwäbe, Benedikt Röcker og naturligvis mig selv, siger Christian Nørgaard med et skævt smil.

Dermed stiller Christian Nørgaard sig helt modsat manager-eksperten Oliver Klint Pedersen, der fraråder folk at vælge Brøndby-spillere i holdet.dks managerversion af Superligaen.

Se ekspertens bedste råd og tips lige her
Manager-eksperten dropper Brøndby: Her er hemmeligheden til succes

I stedet er der spillere fra en anden klub, som Nørgaard ikke finder plads til. Nemlig FCK.

- Jeg kan ikke se, hvordan jeg overhovedet skal få plads til nogen af dem på holdet, uddyber han.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?