Brøndby erkender: Her vil vi forstærke os

Sportsdirektør Troels Bech kan godt se en kantspiller bliver tilført holdet, men han handler ud fra økonomisk ansvarlighed

Andrew Hjulsager er den ene af blot to udprægede kantspillere i Brøndby-truppen. Finder Troels Bech den rigtige, kan han sagtens slå til og forstærke truppen på den plads. (Foto: Gregers Tycho)
Andrew Hjulsager er den ene af blot to udprægede kantspillere i Brøndby-truppen. Finder Troels Bech den rigtige, kan han sagtens slå til og forstærke truppen på den plads. (Foto: Gregers Tycho)

Sportsdirektør Troels Bech har i vinterens transfervindue haft travlt med at tilpasse Brøndby-truppen.

Det har hele januar været målet at skære truppen til, så den lander på 23-24 spillere til foråret.

Men når den primære øvelse har handlet om at få spillere væk fra Brøndby, så skriger den nuværende spillertrup også efter udprægede kantspillere.

Daniel Aggers fremtid i Brøndby er endnu uvist og det presser Troels Bech. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen - 22. jan. 2016 - kl. 14:43 Midt i transferkrigen: Agger presser Brøndby

Blot to kantspillere
Lige nu råder Thomas Frank faktisk kun over Andrew Hjulsager og Christian ’Greko’ Jakobsen til fløjen.

- Det er korrekt, at vi ikke har så mange klassiske wingtyper tilbage i truppen. Derfor kan det blive en overvejelse værd, hvis vi finder den rigtige, erkender Troels Bech og uddyber:

- Med respekt for økonomien er vi altid på udkig. Men for os handler det om, at pengene skal bruges rigtigt, siger sportsdirektøren.

Han skal altså have yderligere et par spillere ud af truppen den kommende uge.

Michael Almebäck bliver med stor sandsynlighed den næste. Det ventes, at han her i begyndelsen af ugen skifter hjem til Örebro, så det ulykkelige parterskab med Brøndby slutter et halvt år før kontraktudløb.

Se også: Tæt på køb: God dialog med Brøndby

Med hans afgang vil Brøndby-truppen være nede på 25 spillere. Derfor skal der yderligere spillere ud den kommende uge.

- Der kan stadig ske forskydninger i truppen. Vi har hele tiden været af den opfattelse, at en trup på 23-24 spillere er ideelt for os i foråret, siger Troels Bech, der tilsyneladende er tilfreds med udvalget på stopperpladserne i foråret.

Her har Brøndby fire spillere – Daniel Agger, Martin Albrechtsen, Martin Ørnskov og Malthe Johansen.

35 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere