Brøndby færdige med at handle - medmindre …

Den vilde spillerjagt er indstillet på Vestegnen - men bliver der solgt spillere i dette transfervindue, er det planen, at de skal erstattes allerede nu

Der er hentet fire spillere til Brøndby i dette transfervindue, og der kommer nok ikke til at ske så meget mere på Vestegnen i denne omgang (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Der er hentet fire spillere til Brøndby i dette transfervindue, og der kommer nok ikke til at ske så meget mere på Vestegnen i denne omgang (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Brøndby kan have handlet færdig i dette transfervindue.

Klubben fra Vestegnen sikrede sig i sidste uge Magnus Eriksson, og svenskeren kan meget vel være sidste nye mand i denne omgang.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle Brøndby således have indstillet den vilde spillerjagt i dette transfervindue, der hidtil har budt på fire tilgange.

Lejesvenden Teemu Pukki er blevet købt fri af Celtic, og målmandstalentet Frederik Rønnow hentet i Horsens.

I Roskilde har klubben fundet udviklingsspilleren Christian ’Greko’ Jakobsen, og endelig blev svenske Eriksson fredag købt i den kinesiske klub Guizhou Renhe.

Brøndbys nye svensker Magnus Eriksson, der har en fortid i Malmö FF, er endnu ikke i form til at starte for sin nye klub (Foto: AP) Brøndby Ny Brøndby-svensker må vente

Brøndby kigger stadig efter en spiller til det centrale forsvar og 6’er-pladsen, men noget tyder på, at det først bliver i vinterens transfervindue, at klubben henter næste markante tilgang til Vestegnen.

Der skal ikke købes ind til bredden, men udelukkende spillere der straks kan gøre en forskel.

De koster, og med økonomisk ansvarlighed som et nøglebegreb i Brøndby får det naturligvis en afsmittende effekt på købelysten.

Desuden ønsker Brøndby kontinuitet og ikke for mange nye i et hug. Bliver der solgt yderligere spillere i dette vindue, er det dog planen, at de skal erstattes allerede nu - ligesom en alvorlig skade naturligvis kan tvinge klubben til at handle.

Mads Hvilsom er tæt på et skifte til tysk fodbold. (Foto: Anders Brohus) Hobro Hobro-topscorer til lægetjek i tysk klub

Brøndby har set på den ghanesiske midtbanespiller Isaac Sackey fra Slovan Liberec, men ikke set ham nok til at være sikre på, at han er den rigtige.

Og tiden er ikke til lottokuponer på Vestegnen, så tommelfingeren skulle i første omgang være vendt ned til Sackey.

Brøndby-træner Thomas Frank er ganske fåmælt om klubbens tranferplaner.

- Selvfølgelig har træneren en masse tanker og idéer, og han taler meget med sportsdirektøren om det. Men vores aftale er, at han (Troels Bech, red.) udtaler sig om det.

- Hvis jeg er utilfreds eller glad, så jeg tager jeg det med Troels, siger han til Ekstra Bladet.

82 kommentarer
Vis kommentarer