Brøndby fanget i Jørgensens kollaps: Ventede forgæves på spillerbus

Brøndbys kvindehold måtte søndag udsætte topkampen mod Fortuna Hjørring, fordi deres spillerbus aldrig dukkede op på Vestegnen - den blev nemlig kørt af en chauffør fra 'Centrum Turist'

Brøndby IF's kvinder fik en langt fra optimal start på dagen forud for søndagens topopgør mod Fortuna Hjørring. (Foto: Polfoto)
Brøndby IF's kvinder fik en langt fra optimal start på dagen forud for søndagens topopgør mod Fortuna Hjørring. (Foto: Polfoto)

I går kom det frem, at den tidligere fodboldspiller Martin Jørgensens busselskab, 'Centrum Turist', blev erklæret konkurs, men allerede søndag kunne Brøndbys fodboldkvinder mærke konsekvensen af den store gæld, der førte til firmaets sammenbrud.

Her skulle kvinderne fra 3F-ligaen, der er den bedste række i kvindefodbold, til udebanekamp mod Fortuna Hjørring. Der var lagt op til et stort topopgør, men allerede fra morgenstunden kom der ridser i lakken.

Den bus, der skulle fragte pigerne til Nordjylland klokken 6.45 om om morgenen, dukkede nemlig aldrig op.

- Vi ringer for at høre, hvor de bliver af, og så får vi at vide af en medarbejder, at hvis ikke den kommer, så er det fordi, de er gået konkurs. Det er den besked, vi får, siger Christian Taylor, der er Kommerciel leder i Brøndby IF's kvinder.

Se også: Martin Jørgensens busselskab er gået konkurs

Ingen sure miner
Herefter måtte klubben arbejde hurtigt for at finde en ny bus til pigerne, og kampen blev derfor udskudt med 2,5 time.

Selvom det ikke er den optimale start på så vigtig en kamp, så er der dog ingen sure miner hos Brøndby IF.

-  Jeg kunne da godt have håbet, at de selv havde ringet og sagt, hvordan landet lå, men det er vi så en af dem, der måske ikke lige har fået besked om. Det kan jo ske for enhver, og vi er stadig meget loyale overfor vores samarbejdspartnere, siger Christian Taylor.

Se også: Intern chefballade inden konkursen ramte Martin Jørgensens busfirma

Flere tilbud fra konkurrenterne
I Brøndby afventer man nu, hvad Martin Jørgensen og 'Centrum Turist's næste træk bliver. Klubben håber nemlig stadig på, at samarbejdet kan fortsætte i fremtiden.

Skulle det derimod ikke lykkes, at køre samarbejdet videre, så er der ikke mangel på alternativer for Vestegnsklubben. Det afslører Christian Taylor.

- Bare i går fik vi tre mails fra virksomheder, som lige ville oplyse, at de står klar til at samarbejde. Jeg kan ikke sige, om vi kommer til at lave en ny aftale, eller hvad der skal ske, men vi er i hvert fald i dialog med Centrum, og vil give dem muligheden for at forklare, og så finde ud af, hvad vi gør her fra. Så der er ingen panik fra vores side, siger han.

Busselskabet de Graa busser har eksisteret i 90 år siden 1920 i familien Jørgensens eje. Her Martin og Michael Jørgensen.
Foto: AXEL SCHÜTT / Scanpix Kendte Drama i kulissen: Landsholdslegendes familiefirma kørt i sænk

Kampen mellem Brøndby IF og Fortuna Hjørring endte 2-2. Christian Taylor vil dog ikke give busproblemerne skylden for den manglende sejr.

- Det ville være nemt at sige, at det er bussen skyld, men når vi fører 2-0 mod topholdet i pausen, så skal vi også kunne holde ved, så det er nok vores egen skyld, siger han.

Se også: Jørgensen-bror om konkurs: Jeg ved ingenting

16 kommentarer
Vis kommentarer