Annonce:
Annonce:

Brøndby-fans amok i Malmø: Ført væk af politiet

Ifølge svenske Kväll Posten gik flere hundrede Brøndby-fans angiveligt amok i Malmø, inden en træningskamp mellem svenskerne og Brøndby

(Foto: Privatbillede fra Malmö)
(Foto: Privatbillede fra Malmö)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Er du i Malmø og har overværet urolighederne og anholdelserne? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Politiet i Malmø har anholdt nogle hundrede Brøndby-fans, som angiveligt har skabt uroligheder og været oppe at slås i flere gader. Politiet tilbageholdt og anholdt de mange fans ved Universitetshospitalet i byen, inden en træningskamp mellem Malmø og Brøndby.

Det skriver svenske Expressen Kväll Posten.

- De skulle være anholdt og sendt væk. Der bliver ingen fodbold for dem, siger Mia Sandgren fra svensk politi ifølge Kväll Posten.

Ifølge Kväll Posten sloges og skabte den store gruppe Brøndby-fans i gaderne Möllevangen og Rådmansgatan umiddelbart inden anholdelserne fandt sted ved hospitalet. Hvem de sloges med vides umiddelbart ikke.

Annonce:

- Jeg har ingen oplysninger om, hvad der præcis er sket, og jeg har ingen information omkring tilskadekomne, siger Sandgren.

Kom så i gang: Sådan slutter Superligaen

Mediet skriver desuden, at fansene bar sortklædte og havde hætter på, og at mange af dem blev lagt i håndjern.

Det var angiveligt ikke kun i gaderne, der var ballade med Brøndbys fans. Omkring stadion var der også uro, og det påvirkede Malmøs spillere. Ifølge Sydsvenskan måtte Malmøs spillerbus køre ad en alternativ vej hen til stadion og sætte spillerne af ved hovedindgangen i stedet for den planlagte afstigning ved en af bagindgangene.

- Det har beklageligvis været et rod fra deres (Brøndby-fansenes side, red.). Vi var forberedte, men der var en masse fjendtligt stillede personer i blandt de 700, der kom fra Brøndby, siger Malmøs sikkerhedschef Peter Narbe til Sydsvenskan.

Kampen mellem Brøndby og Malmø gik i gang klokken 14.

Annonce:

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Brøndby Support.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: