Brøndby-fans med bekymret melding til ledelsen

I et åbent brev har en bred samling af Brøndby-fans sendt en klar besked til klubbens top

Cheftræneren i Brøndby, Niels Frederiksen, havde håbet på fem-seks point mere i efteråret. Fansene er klar til at miste flere point i foråret, hvis det er nødvendigt for en sund økonomi. Video: Dplay

I Brøndby har man i løbet af de seneste år oplevet, at gælden er stigende, og nu melder fanafdelingen i Brøndbyernes IF sammen med Brøndby Support, Alpha og Svinget klart ud, hvordan de ser på situationen i klubben.

Det sker i et åbent brev, hvor der bliver udtrykt klar bekymring for situationen i klubben.


- Vi anerkender og respekterer de langsigtede visioner og tiltag i og omkring stadion med afsæt i Strategi 6.4. Men der er også truffet en række beslutninger, der nødvendiggør mellemfinansiering af driften gennem lån fra aktionærer og bestyrelsesmedlemmer, lyder det i et det åbne brev, som fortsætter:

- Det er uholdbart i længden og i strid med Strategi 6.4, og vi vil gerne tilskynde bestyrelsen og direktionen til at lægge det bag os og muliggøre en bæredygtig drift fremadrettet, lyder det fra fanafdelingen.


Derfor vil fansene nu gå i dialog med fokus på at skabe en sund og veldrevet klub, hvor der er en ansvarlig økonomisk drift med langsigtede mål i fokus.

- Vi har gennem årene set på store satsninger, der potentielt kunne have kostet klubbens overlevelse og var særdeles tæt på at gøre det.

- Der skal vi ikke hen igen. Det skal vi alle have for øje, når der inden for de kommende måneder skal træffes nogle afgørende strategiske og økonomiske beslutninger om fremtiden for vores fælles klub, slår man fast.

Endvidere bliver det slået fast, at man er klar til, at det kommer til at koste point i ligaen, hvis økonomien skal på plads, så man også har et fundament at bygge på i fremtiden.

Foto: Gregers Tycho Superligaen Tidligere Superliga-bomber stopper karrieren

Foto: Ed Sykes/Ritzau Scanpix Championship Forlod Brøndby i Oskar-gate: Nu hylder de ham i England

Tilbage til Brøndby? Arkivfoto: Thomas Lekfeldt Brøndby Foran stort comeback? Kasi-Jesper vil tilbage til Brøndby

Brøndbys polske målsluger, Kamil Wilczek, er et af de bedste vinterindkøb i Superligaen det seneste årti. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaens bedste og værste vinterhandler

Det kan ikke udelukkes, Brøndby modtager bud på sin store profil, Kamil Wilczek, i transfervinduet. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Kæmpe transfer-overblik: Her svinger Brøndby kniven


114 kommentarer
Vis kommentarer