Brøndby fjerner Barcelona-kapacitet fra superligatrup

Assistenttræner Albert Capellas rykker ud af superligatruppen og skal arbejde med talenter i Brøndby

Albert Capellas skal fremover ikke træner superliga-spillerne i Brøndby - han skal tage sig af talentudviklingen. (Foto: Lars Poulsen)
Albert Capellas skal fremover ikke træner superliga-spillerne i Brøndby - han skal tage sig af talentudviklingen. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndbys spanske assistenttræner, Albert Capellas, vil ikke længere være at finde i trænergruppen omkring klubbens superligatrup.

Den 49-årige spanier bliver fra årsskiftet rykket ned i Brøndbys talentafdeling.

Capellas med en fortid på FC Barcelonas berømmede talentakademi får fra nytår ansvaret for klubbens U17-hold og bliver tilknyttet talentafdelingen, Brøndby Masterclass.

Troels Bech har et problem. Han får simpelt hen for mange spillere i sin trup, når flere vender hjem fra lejemål til januar. (Foto: Jens Dresling) Brøndby For mange i truppen: Brøndby forventer januar-udsalg

Albert Capellas kom til Brøndby for halvandet år siden fra hollandske Vitesse.

Cheftræner Thomas Frank mødte Capellas for flere år siden på en studietur hos FC Barcelona.

Spanieren blev i foråret 2014 lokket til Brøndby for at give klubben et internationalt snit, udvikle trænere og spillere og til at gå ned i detaljerne.

Brøndby er tæt på at slippe af med Michael Almebäck, der er ønskespilleren i svensk klub (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Våd drøm tæt på realitet: Vil købe flop i Brøndby

Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, fortæller til klubbens hjemmeside om beslutningen:

- Alberts erfaringer fra spansk og hollandsk fodbold har allerede bidraget væsentligt til måden, Brøndby i dag tænker og arbejder med vores talenter på.

- Men ved at få ham endnu tættere på kernen i talentarbejdet giver vi Albert mulighed for i langt højere grad at forme fremtidens talenter og bidrage til et stærkt fundament.

Brøndby vil ikke genbesætte stillingen som førsteassistent under Thomas Frank.

11 kommentarer
Vis kommentarer