Brøndby-flop udlejes - men han vender ikke tilbage

Gregor Sikosek er udlejet i resten af kontraktperioden og vender ikke retur til Brøndby

Sportsdirektør Troels Bech har ramt skiven med mange af sine indkøb de senere år i Brøndby.

Men han har også lavet enkelte fejlkøb. I den kategori var Gregor Sikosek.

Den 24-årige venstreback kom til Vestegnen i starten af 2017, hvor det mest bemærkelsesværdige det forår var to udvisninger, han fik mod FC Nordsjælland og siden mod Lyngby.

Nu er han fortid på Vestegnen og afsat til slovenske NK Domzale i resten af kontraktperioden frem til udgangen af 2019.

Gregor Sikosek indgik ikke i Alexander Zornigers fremtidsplaner. Den tyske cheftræner har fået Anthony Jung ind som sit førstevalg på venstre back-positionen, mens Björn Kopplin er garderingen på positionen.

- Udlejningen af Gregor Sikosek er en naturlig konsekvens af manglende udsigt til spilletid hos os. Vi har et stærkt felt af backs, der står foran Gregor i køen til spilletid. Det sker desværre nu og da i fodbold, at vi ikke altid får det ud af hinanden, som vi havde håbet.

- Både vi og Gregor har givet det chancen ad flere omgange, men begge parter er nu enige om, at en udlejning til NK Domzale er den rigtige løsning for alle parter med de muligheder, der nu engang var. Vi håber, at Gregor får et godt ophold med masser af spilletid, så han kan tage det næste skridt i sin udvikling, udtaler sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Gregor Sikosek nåede 16 kampe i Brøndbytrøjen. I sidste sæson var han udlejet til Silkeborg, hvor han spillede 18 kampe.

Superligaen Brøndby vandt kæmpe drama: Dobbelt målscorer, straffespark og udvisning!

7 kommentarer
Vis kommentarer