Brøndby-formand: Ingen storkøb til sommer

- Det er kun planen med enkelte justeringer i truppen til sommer, siger Brøndbys formand, Jan Bech Andersen

Det ligger ikke i kortene, at Brøndby skal lave store investeringer i spillertruppen i sommerpausen,siger Jan Bech Andersen. (Foto: Lars Poulsen)
Det ligger ikke i kortene, at Brøndby skal lave store investeringer i spillertruppen i sommerpausen,siger Jan Bech Andersen. (Foto: Lars Poulsen)

I både sommeren 2013 og 2014 investerede Brøndby massivt i spillertruppen. Thomas Kahlenberg, Lukas Hradecky, Christian Nørgaard, Ferhan Hasani og Khalid Boulahrouz kom til i 2013.

Sidste sommer fulgte Brøndby op med de massive og dyre investeringer. Johan Elmander og Daniel Agger kom til som de helt store profiler. Samtidig lånte Jan Bech Andersen Brøndby 12 mio. kr. til investeringerne i Elba Rashani og Fredrik Semb Berge, der nu er sendt retur til Norge. Molde har lejet ham.

Men nu er det også slut med store investeringer i spillertruppen. I hvert fald for en stund.

Se også: Brøndby-formand: Ingen behov for penge i år

Brøndbys fans skal ikke forvente, at storaktionær Jan Bech Andersen hiver pungen frem igen og investerer et millionbeløb i nye stjernespiller til sommer. Sidste sommer lagde han 23,4 mio. kr. på bordet i jubilæumsgave, da Daniel Agger blev hentet hjem fra Liverpool.

I jagten på guld senest i 2018 handler det nu om økonomisk ansvarlighed og om, at dem, der er i truppen skal løfte sig.

- Vi har Superligaens næstyngste trup, så det handler om, at de unge begynder at træde i karakter. Men de unge skal have profiler at læne sig op ad. Men det ligger ikke i kortene, at vi skal lave store investeringer i spillertruppen i sommerpausen.

- Vi kommer ikke til at skeje ud og bruge penge, vi ikke har. Økonomisk ansvarlighed ligger os på sinde. Den trup vi har nu med et par enkelte små justeringer, kan godt holde os i top-3, vurderer Jan Bech Andersen, der har meldt ud, at Brøndby skal gå i nul på bundlinjen allerede i 2017.

Se også: Brøndby skal sælge for 10 millioner til sommer

I år ventes Brøndby at lave et minus på mellem 15-25 mio. kr.

Brøndby-formanden uddyber:

- Vi har hele tiden været bevidste om, at det her vender vi ikke over natten. Det handler om kontinuitet. Men det tager tid for de unge spillere at lære at spille sammen. Vi føler, at de unge spillere bliver mere modne. Som vi ser det begynder tingene at stabilisere sig og forhåbentligt ser vi et resultat af det allerede i den kommende sæson, forklarer Jan Bech Andersen.

32 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere