Brøndby-formand slipper: Har ikke afsløret insiderviden

De oplysninger som Brøndby-formand Jan Bech Andersen har givet på debatforaet Sydsiden Online falder ikke ind under kategorien insider information

Brøndby-formand Jan Bech Andersen har viderebragt interessante informationer, men ikke af en art der kan karakteriseres som insiderviden (Foto: Lars Poulsen)
Brøndby-formand Jan Bech Andersen har viderebragt interessante informationer, men ikke af en art der kan karakteriseres som insiderviden (Foto: Lars Poulsen)

’Oscar’ – eller skal vi ikke bare kalde ham Jan Bech Andersen – kommer i sine debatindlæg på Sydsiden Online med flere interessante oplysninger.

(Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 8. mar. 2016 - kl. 15:53 Afsløring: Brøndby-ejer sviner Frank og Rud under falskt navn

Jan Bech Andersen kan bl.a. fortælle, at Brøndby har betalt ca. 2,5 mio. kr. for den svenske angriber Gustaf Nielsson, men det er ikke oplysninger, som Brøndby-formanden får problemer for at have viderebragt.

Det havde kun været tilfældet, hvis det havde været informationer, som kunne have påvirket aktiekursen, såkaldt insider information.

- Når vi taler småbeløb, så er der ikke noget, der vil påvirke aktiekursen. Derfor er det ikke at henregne til insiderviden, at han har givet de oplysninger, siger Morten W. Langer, chefredaktør for Økonomisk Ugebrev, til Ekstra Bladet.

Jan Bech Andersen handlede uetisk, da han under falskt navn kritiserede Brøndby-folk på et debatfora (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 8. mar. 2016 - kl. 21:17 Ekspert om Brøndby-boss' på fan-forum: Over grænsen

Jan Bech Andersen har knap 26,5 pct. af aktierne i Brøndby.

Jan Bech Andersen er et passioneret menneske med temperament og vildskab. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Sådan er Jan Bech - temperament, passion og vildskab

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere