Brøndby forsøgte igen at få polsk angriber

Den polske angriber Kamil Wilczek fik ny henvendelse fra Brøndby. Igen sagde polakken nej

Troels Bech er ny sportschef i Brøndby, og han har forsøgt at hente polske Wilczek til klubben. (Foto: Linda Johansen)
Troels Bech er ny sportschef i Brøndby, og han har forsøgt at hente polske Wilczek til klubben. (Foto: Linda Johansen)

Teemu Pukki og Johan Elmander er de eneste to angribere i Brøndbys førsteholdstrup, og begge angribere kan spille andre positioner, så klubben fra Vestegnen mangler ganske givet en gardering i front.

Tidligere har Brøndby været meldt interesseret i Nicki Bille og Kamil Wilczek, og sidstnævnte forsøgte den nye sportsdirektør, Troels Bech, ifølge BT igen at hente i weekenden.

Tidligere har Kamil Wilczek sagt nej til Brøndby, og trods et forbedret bud fra BIF's side, siger Wilczek fortsat nej.

AGF har skrevet under med Ahmed Yasin fra Örebro (Foto: Gregers Tycho) AGF AGF henter driblende landsholdsspiller

Den 27-årige angriber scorede i sidste sæson 20 gange for Piast Gliwice og blev dermed topscorer i den bedste polske række, og med kontraktudløb kunne Brøndby snuppe Wilczek uden at betale en overgangssum for angriberen.

Desværre for Brøndby ser det ud til, at klubben må kigge andre steder for at få en angrebsforstærkning til truppen, og det efterlader Brøndby sårbar, skulle enten Johan Elmander eller Teemu Pukki blive skadet.

Rasmus Thelander er på plads i Athen. (Foto: AP) AaB AaB-profil lander i Athen: Stor klub

Som sagt har Brøndby kun to frontangribere i truppen, og det ligner et punkt, hvor Troels Bech skal forstærke truppen, hvis Brøndby skal tættere på FC Midtjylland og FC København i den kommende sæson.

Klubben har indtil videre sikret sig Teemu Pukki på en permanent aftale, ligesom også Christian "Greko" Jakobsen er kommet til fra FC Roskilde.

5 kommentarer
Vis kommentarer