Brøndby-forsvarer på vej til Norge

Fredrik Semb Berge kan meget vel være på vej tilbage til Odd Grenland. Den norske klub bekræfter forhandlinger.

Frederik Semb er dømt ude i Brøndby - men ikke i Norge. (Foto: René Schütze)
Frederik Semb er dømt ude i Brøndby - men ikke i Norge. (Foto: René Schütze)

Brøndby IF hentede Fredrik Semb Berge i sommer i Odd Grenland, og allerede nu kan nordmanden være på vej tilbage til den norske klub kun et halvt år efter, han skiftede til Brøndby. I Brøndby har Semb Berge slet ikke slået til, og Brøndby er interesseret i at komme af med forsvarsspilleren, der trækker en pæn løn i Brøndby.

Odd Grenland bekræfter nu, at klubben gerne vil have nordmanden tilbage. Og der er forhandlinger i gang - i første omgang taler de to klubber om en lejeaftale.

Fredrik Semb Berge (der bukker sig) er en af tre spillere, der har fået besked på at finde en ny klub (Foto: René Schütze) Superligaen Brøndby vil af med disse tre

-Jeg kan bekræfte, at der er dialog. Vi vil gerne have Fredrik tilbage. Det vil mere eller mindre gøre vores trup komplet, siger Odd-træner Dag-Eilev Fagermo til dagbladet.no.

Selv siger Semb Berge, at han også er interesseret i at skifte væk fra Brøndby.

Brøndby er interesseret i at komme af med Fredrik Semb Berge nu - inden det danske transfervindue lukker ved midnat natten mellem mandag og tirsdag - fordi det vil betyde, at klubben kan hente en erstatning ind. Også Daniel Holm og Michael Almebäck er på vej ud, inden transfervinduet lukker i Danmark.

I Norge lukker vinduet først sidst i marts, så i princippet kan Brøndby vente med at sælge eller udleje Semb Berge og Almebäck.

Cheftræner Thomas Frank og Brøndby IF skulle efter sigende være interesseret i Johan Larsson. (Arkivfoto: Jens Dresling) Brøndby Brøndby tæt på svensk profil

0 kommentarer
Vis kommentarer