Brøndby-forsvarer på vej til Norge

Fredrik Semb Berge kan meget vel være på vej tilbage til Odd Grenland. Den norske klub bekræfter forhandlinger.

Frederik Semb er dømt ude i Brøndby - men ikke i Norge. (Foto: René Schütze)
Frederik Semb er dømt ude i Brøndby - men ikke i Norge. (Foto: René Schütze)

Brøndby IF hentede Fredrik Semb Berge i sommer i Odd Grenland, og allerede nu kan nordmanden være på vej tilbage til den norske klub kun et halvt år efter, han skiftede til Brøndby. I Brøndby har Semb Berge slet ikke slået til, og Brøndby er interesseret i at komme af med forsvarsspilleren, der trækker en pæn løn i Brøndby.

Odd Grenland bekræfter nu, at klubben gerne vil have nordmanden tilbage. Og der er forhandlinger i gang - i første omgang taler de to klubber om en lejeaftale.

Se også: Brøndby vil af med disse tre

-Jeg kan bekræfte, at der er dialog. Vi vil gerne have Fredrik tilbage. Det vil mere eller mindre gøre vores trup komplet, siger Odd-træner Dag-Eilev Fagermo til dagbladet.no.

Selv siger Semb Berge, at han også er interesseret i at skifte væk fra Brøndby.

Brøndby er interesseret i at komme af med Fredrik Semb Berge nu - inden det danske transfervindue lukker ved midnat natten mellem mandag og tirsdag - fordi det vil betyde, at klubben kan hente en erstatning ind. Også Daniel Holm og Michael Almebäck er på vej ud, inden transfervinduet lukker i Danmark.

I Norge lukker vinduet først sidst i marts, så i princippet kan Brøndby vente med at sælge eller udleje Semb Berge og Almebäck.

Se også: Brøndby tæt på svensk profil

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere