Brøndby henter Agger-afløser

Der er mere tysk islæt på vej til Brøndby, som har fundet en mulig afløser for Daniel Agger, som er stoppet

Benedikt Röcker er ny Brøndby-spiller. (Foto: Brøndby IF)
Benedikt Röcker er ny Brøndby-spiller. (Foto: Brøndby IF)

Brøndby har mistet forsvarsstyrmanden Daniel Agger, som er stoppet med at spille fodbold.

Men måske har Brøndby fundet en erstatning, efter at klubben lørdag har skrevet en treårig aftale med den tyske midterforsvarer Benedikt Röcker, der skifter fra den tyske 2. Bundesliga-klub Greuther Fürth.

Med sine 197 centimeter rager tyskeren godt op på en fodboldbane, og selv om en af spidskompetencerne ligger i hovedspillet, så er det to andre færdigheder, Brøndby-sportsdirektør Troels Bech fremhæver.

- Det er næsten en naturlov, at Benedikt Röcker med sine knap to meter er utrolig stærk i hovedspillet, men han er mindst lige så stærk i sin omgang med bolden og kan slå nogle gode afleveringer frem i banen, der kan skabe hurtige omstillinger.

- Derudover har Benedikt en stærk karakter. Han er ikke bange for at gå forrest og tage ansvar på banen, og den type spiller har vi brug for, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Brøndbys tyske træner Alexander Zorniger har tidligere trænet Benedikt Röcker i klubben Sonnenhof Grossaspach og kender derfor stopperen.

- Så det er en spiller, der ved, præcis hvad der forventes af ham, og hvad han skal bidrage med. Derfor glæder vi os alle over, at Benedikt nu er en del af Brøndby, siger Troels Bech.

26-årige Röcker får trøje nummer 4 og deltager i sin første træning på mandag.

Ud over tilgangen af Benedikt Röcker er Jonas Borring og Gustaf Nilsson allerede nye navne i Brøndby-truppen sammen med Mads Juel Andersen, der netop er rykket op til førsteholdstruppen fra U19-holdet.

- Vi er helt sikkert ikke færdige med at agere i dette transfervindue, men i vores iver efter at præstere og begejstre, må vi ikke glemme at være tålmodige.

- Og den tålmodighed betyder, at hvis vi finder den helt rigtige spiller, men at han for eksempel først er til rådighed i næste transfervindue, jamen, så venter vi.

- Vi må ikke være bange for at tage de rigtige og nogle gange tålmodige beslutninger, for ja, det er besnærende at handle hurtigt, men det er også dyrt og ofte meget risikabelt, lyder det fra Troels Bech.

Sådan sagde Daniel Agger, efter han 9. juni annoncerede sit stop som professionel fodboldspiller

78 kommentarer
Vis kommentarer