Brøndby henter tjekkisk målmager

Brøndby har skrevet kontrakt med den tjekkiske angriber Jan Kliment, der tidligere har spillet i Stuttgart under Alexander Zorniger

TV: Se Jan Kliment stråle ved U21-EM

Brøndby har tirsdag præsenteret en ny spiller i klubben.

Der er tale om den tjekkiske offensivspiller Jan Kliment, der kan spille de fleste offensive positioner og gør sig bedst som angriber.

Jan Kliment er lejet i tyske VfB Stuttgart for resten af denne sæson, men Brøndby har en købsoption på spilleren.

Angriberen og Brøndby-træner Alexander Zorniger kender hinanden, da de har fælles fortid i tysk fodbold.

- Jeg kender træner Zorniger. Vi var sammen i Stuttgart, så jeg tror, det bliver ok, siger Kliment til appen 'Brøndby Indefra'.

Angriberen fortæller, at han godt kan lide at spille under Zorniger, da træneren spiller en form for fodbold, hvor alle spillerne skal arbejde hårdt og presse modstanderen.

Kliment mener, at kontrakten for et enkelt år med option på, at Brøndby kan købe tjekken, er en god løsning for alle parter.

- For mig er det en god chance. Jeg er 22 år gammel og har brug for at spille, og det tror jeg, at jeg har større chance for at gøre i Brøndby end i Stuttgart, siger han.

22-årige Jan Kliment gjorde sig bemærket ved sidste sommers U21-EM, hvor han blev topscorer i turneringen med tre mål for Tjekkiet. - et hattrick i gruppespillet mod Serbien.

Samme sommer blev han solgt fra sin tjekkiske klub FC Vysocina til Stuttgart, hvor Alexander Zorniger var træner på daværende tidspunkt.

Nu bliver de to genforenet i Brøndby.

TV: Se målene fra derby-braget:

Se også: Brøndby præsenterer nyt stort underskud

Se også: Brøndby vil forlænge med guldfugl

Se også: Brøndbys mulige lejesvende så topbrag

Jan Bech Andersen har stadig fingeren på pulsen, selv om han ikke er formand i Brøndby længere. Han er trods alt - efter banken - den største kreditor i klubben. Det var eksempelvis ham, der fandt Alexander Zorniger. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Eksklusivt interview: Så tæt var Brøndby på afgrunden

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen