Brøndby hylder legendarisk træner

Den mest vindende Brøndby-træner gennem tiden, Ebbe Skovdahl, får sin helt egen lounge på Brøndby Stadion

Se alle mål fra Brøndbys sejr i Haderslev.

Det er den gamle Sportsbar 1964, der er blevet bygget om, og som nu hedder Ebbe Skovdahl Fan Lounge med billeder af hans store triumfer i spidsen for Brøndby IF.

Se også: Brøndby-ejer: Derfor er Zorniger en succes

Loungen indvies på søndag inden kampen mod AGF, og Brøndby-direktør, Ole Palmå, glæder sig over at kunne hylde den tidligere mestertræner.

- Brøndby IF har en stolt historie, og Ebbe Skovdahl er bærende del af den historie. Hans Brøndby-hold henrykkede fodboldfans i almindelighed og Brøndby-fans i særdelshed, så det er både fortjent og helt naturligt, at Ebbe Skovdahl får sin egen lounge og bliver en cementeret del af Brøndby Stadion, fortæller Brøndby-direktør Ole Palmå.

Hovedpersonen selv er også stolt over at få en lounge opkaldt efter sig.

- Jeg er så stolt og beæret over, at man vil lave sådan en lounge med nit navn, for det er bestemt ikke noget, jeg har bedt om. Jeg er meget glad og har lige været ovre og se den. Det ser meget flot ud, lyder det fra Ebbe Skovdahl.

Ebbe Skovdahl stod i sin tid i Brøndby IF bag fire mesterskaber, tre pokaltitler og flere triumfer i europæisk fodbold - bl.a. sejren over Liverpool på Anfield i 1995, der betød af den livslange Liverpool-fan sendte den engelske storklub ud af UEFA Cup'en.

Se også: Pinligt, FCK: 17 point op til Brøndby er ren striptease!

Se også: Brøndby-chef afslører: Derfor er vi så gode

Daniel Agger savner fodbolden, men har nok at se til. Foto: Jens Dresling/ritzau/ Sport og Spil Et år som fodboldpensionist: Her er Daniel Aggers nye liv

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen