Brøndby i midtbanekrise: Fire mand er væk

Det bliver en Brøndby-trup uden fire centrale midtbanespillere, der drager til Randers torsdag

Auri Skarbalius må undvære fire spillere til torsdagens kamp i Randers. (Foto: Jens Dresling)
Auri Skarbalius må undvære fire spillere til torsdagens kamp i Randers. (Foto: Jens Dresling)

Kampen om de europæiske pladser i Superligaen spidser til, og Brøndby ånder FC Midtjylland i nakken med fem kampe igen. Men Brøndby står foran en svær kamp, når klubben torsdag aften møder Randers FC på udebane.

Randers er kommet tilbage på sporet og har ikke tabt i seks kampe i træk, og samtidig kommer Brøndby til opgøret med problemer på den centrale midtbane.

- Vi føler, vi har mange gode salgsobjekter i den nuværende spillertrup. Vi havde tre med landsholdet for nylig. Vi har fire-fem med U21-landsholdet, siger Brøndbys sportsdirektør Troels Bech. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 11. maj. 2016 - kl. 08:56 Brøndby skal lave transferoverskud på 17 millioner: Disse stjerner står på spring

Således er truppen uden de karantæneramte Lebogang Phiri og Christian Nørgaard, mens Thomas Kahlenberg fortsat er slidt og ikke med. Ude er også Martin Ørnskov - hvorfor melder Brøndby intet om.

Dermed ser det ud til, at Rodolph Austin træder direkte tilbage i startopstillingen efter en karantænepause senest, mens Frederik Holst nok holder sin position i startopstillingen. Og så er det spørgsmålet, om træner Auri Skarbalius går med Teemu Pukki som 10'er, eller om han vælger at bruge Magnus Eriksson eller Andrew Hjulsager på den offensive del af den centrale midtbane.

Hele Brøndby-truppen ser således ud:

Frederik Rønnow
Mads Toppel
Jesper Juelsgård
Rodolph Austin
Teemu Pukki
Magnus Eriksson
Johan Elmander
Frederik Holst
Johan Larsson
David Boysen
Riza Durmisi
Kamil Wilczek
Andrew Hjulsager
Daniel Agger
Christian Jakobsen
Svenn Crone
Malthe Johansen
Daniel Stückler
Nicklas Halse

Se også: Jan Bech stopper: Brøndby har fundet ny formand

Se også: Brøndbys nye formand: Ingen garantier om balance

36 kommentarer
Vis kommentarer