Brøndby i offensiven: Pukki er på plads

Brøndby ser ud til at få Teemu Pukki til røverpris, da Celtic angiveligt kun scorer fem millioner kroner på finnen

Teemu Pukki er på plads på en permanent kontrakt med Brøndby. En aftale offentliggøres snarest. (Foto: Jens Dresling)
Teemu Pukki er på plads på en permanent kontrakt med Brøndby. En aftale offentliggøres snarest. (Foto: Jens Dresling)

Torsdag indledte Brøndby træningen frem mod den nye sæson. Ikke ét eneste nyt ansigt dukkede op, udover Svenn Crone, der er kommet retur fra Brønshøj og Malthe Johansen, der er hjemme efter et lejeophold i Porto.

Men der er snart positivt nyt fra Vestegnen.

Ekstra Bladet kan afsløre, at en aftale er tæt på at være forhandlet på plads i forhold til den finske angriber Teemu Pukki. Hvis alt går vel kan en aftale offentliggøres en af de nærmeste dage.

Det har været en problematisk forhandling for sportschef Per Rud at få aftalen på plads. For Celtic har måtte sluge et enormt tab, ligesom Teemu Pukki må acceptere en lønnedgang med et permanent skifte til Brøndby.

Celtic betalte således 23 mio. kr. for den finske landsholdsspiller for to år siden i Schalke 04. Nu har Per Rud forhandlet en aftale på plads, så Brøndby køber han fri for et beløb i omegnen af fem millioner kroner.

- Jeg kan sige, at vi bestemt ikke har opgivet Pukki. Vi er stadig i dialog med Celtic, men vi vil bare ikke betale overpris for ham, fastslår Per Rud, der ikke ønsker at kommentere Ekstra Bladets oplysninger om, at en handel er tæt på.

Celtic har ønsket et beløb på otte mio. kr. for Teemu Pukki, men Brøndby ser ifølge Ekstra Bladets oplysninger ud til at slippe med fem millioner kroner for den finske landsholdsspiller, der således fortsætter på en permanent kontrakt i Brøndby.

Her er Nickals Bendtner i kamp mod Mönchengladbach, men lørdag aften sad han på bænken i hele kampen, da Wolfsburg blev tyske pokalmestre. Festen gik danskeren ikke glip af. Alt tyder på, at Bendtner skippes af, når transfervinduet åbner. Foto: AP Sport og Spil Exit Bendtner? De står også foran klubskifte  

Makienok lurer i kulissen
Mens Teemu Pukki er i hus, kan Simon Makienok måske gøre et opsigtsvækkende comeback på Vestegnen.

Ekstra Bladet erfarer, at der har været kontakt mellem parterne, men en aftale er ikke lige nært forestående, fordi det er et kompliceret regnestykke at få til at gå op.

Palmero ejer den 24-årige angriber, som italienerne sidste sommer betalte i omegnen af 20 mio. kr. for. Nu skal han enten sælges eller lejes ud. Men ingen ved reelt, hvad italienerne vil med angriberen, der har aftale for de kommende tre sæsoner med klubben.

Sportschef Per Rud har fra sidelinjen fulgt med i Makienoks fastlåste situation i Palermo.

- Jeg vil ikke afvise, at Simon Makienok kan blive et tema for os, siger Per Rud til Ekstra Bladet.

En opsigtsvækkende melding fra sportschefen, fordi han for et par måneder siden afviste et gensyn med Makienok på Vestegnen.

- Situationen er en helt anden nu. I januar havde vi angribere nok. Derfor var det uaktuelt, siger Per Rud.

Intet tyder dog på, at en aftale er lige op over med Makienok. Meget afhænger givetvis af, om Brøndby kommer af med Ariel Nunez, der er utilfreds med spilletiden i Brøndby.

Hvis han bliver solgt, åbner det for at hente Makienok hjem på en lejeaftale senere i transfervinduet.

Chokstart: Pukki straffer FCM-fejl

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen