Brøndby-indkøb skadet i fem måneder

Brøndbys kommende angriber Gustaf Nilsson kommer til at vente i flere måneder, før han får debut for sin klub

Gustaf Nilsson i aktion.
Gustaf Nilsson i aktion.

Den svenske angriber Gustaf Nilsson er hentet til Brøndby for at score flere mål i den kommende sæson.

Men Brøndby bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed, da Gustaf Nilsson fredag pådrog sig et brud på en knogle i foden i en kamp for den svenske fodboldklub Falkenberg.

Skaden vil holde Gustaf Nilsson ude i op til fem måneder, og det vil betyde en mulig debut i september.

Inden Gustaf Nilsson udgik med fodskaden, nåede han at vise, hvad Brøndby kan glæde sig til med et flot 1-0-mål i fredagens 2-1-sejr hjemme over de svenske mestre fra IFK Norrköping.

- Det er et brud i foden. Det gør ondt, og foden er i gips, som jeg kommer til at have på i seks uger, siger Gustaf Nilsson til svenske Expressen.

- Vi får at se, hvor lang tid det tager. Det kommer an på, om jeg skal opereres eller ej. Men jeg er ude i omkring fem måneder, siger han.

I fredagens kamp scorede den danske forsvarsspiller Thomas Juel-Nielsen, som er holdkammerat med Gustaf Nilsson, til slutresultatet 2-1 på et hovedstød otte minutter før tid.

Brøndbys kommende angriber Gustaf Nilsson scorede sit første sæsonmål, da mestrene fra Norrköping blev sænket (Foto: All Over Press) Skandinavien Ny Brøndby-angriber med drømmemål mod mestrene

18 kommentarer
Vis kommentarer