Brøndby-indkøb ude af premieren

Brøndbys nye finske midtstopper Paulus Arajuuri spiller ikke fra start i søndagens Superliga-premiere mod FC København. Det bekræfter Alexander Zorniger

Brøndbys nyindkøbte finne Paulus Arajuuri fejrer scoring for Finland. Foto: All Over
Brøndbys nyindkøbte finne Paulus Arajuuri fejrer scoring for Finland. Foto: All Over

Endnu er Brøndbys Superliga-premiere mod FC København to dage væk, men træner Alexander Zorniger har allerede valgt sit midterforsvar. Nyindkøbet Paulus Arajuuri, der ellers startede i Brøndbys seneste trænings mod IFK Göteborg i Dubai, er endnu ikke klar til en startplads.

- Paulus har haft nogle problemer med skader i løbet af optakten, så den er han stadig i gang med, hvilket han er skuffet over, men vi har ikke købt ham for de næste to uger. Vi har købt ham til de næste mange år, siger Alexander Zorniger om den 28-årige finne, der er kommet til fra Lech Poznan.

- Vi spiller med 'Benni' og Hjörtur. Det er helt sikkert, for Paulus har ikke været med i hele optakten, og gutterne i forsvaret var ret gode i første halvdel af sæsonen, siger Zorniger.

Men selv om Arajuuri ikke kommer med fra start i derbyet mod FC København, får han og et andet forsvarsindkøb, venstrebacken Gregor Sikosek, ros af træneren.

- Paulus har stor erfaring. Han er god med hovedet, så jeg er ret sikker på, at han vil stabilisere vores tilstedeværelse i feltet. Gregor giver os fart. Svenn (Crone, hidtidig venstre back red.) har også meget fart, men nu har vi tre backer, hvoraf en af dem kan spille på begge positioner, så jeg ser frem til at se dem i sæsonen, siger Alexander Zorniger.

Brøndbys forårspremiere mod FC København spilles søndag 13.30 i Parken.

Interaktivt element

 

Se også: Afsløring: Hele Superligaen vil have Randers-general - her fortsætter han

Se også: Iskolde FCK: Sagde nej til over 50 mio. kr.

Brøndby - 14. feb. 2017 - kl. 06:41 Få Brøndby-fans trodsede boykot: Rykker intet ved at blive væk

Både Christian Nørgaard og Hanny Mukhtar bliver nøglespillere for Brøndby i håbet om at kunne udfordre FCK i toppen af tabellen. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Før superliga-starten: Sådan står Brøndby, Randers og AC Horsens

Kan FCK fortsætte storformen og juble over endnu et mesterskab, når sæsonen slutter? Foto: TV3 Sport Sport og Spil Før superliga-starten: Sådan står FCK, SønderjyskE og Silkeborg

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen